Strefa pomocy > Gothic
Runy
Lees:
Najczęściej używam run teleportacyjnych-przeniosą cię w dane miejsce nie tracąc czasu.używałem ich najczęściej ponieważ wolałem grac wojownikiem niż magiem. A jak już grałem to urzekła mnie po prostu fala śmierci Uriziela,deszcz ognia,śmierć ożywieńcom.
Rakbar Nasard:
Ja używam: Piorun kulisty, Grom i Sen bo te rune sa najbardziej potrzebne i najmnie mi czerpiś many no i oczywiście runy TELEPORTACYJNE . Lubie magie Magów Wody i magie Guru a Magów Ognia nie zabardzo
Ankh-Morpork:
ja używam : piorun kulisty, kula ognia, burza ognista, ognisty deszcz, tchnienie śmierci i śmiertelna fala. to są moje ulubione, także używam tylko ich, a także run teleportacyjnych. gdyby starczyło mi run, używałbym wszystkich czarów :D
LinkLess:
Używam wszystkich run związanych z ogniem, jednak jest jedna, której poświęcam wiele uwagi. Mianowicie pirokineza . Uwielbiam patrzeć jak postać jest palona od wewnątrz . Poza tym to jeszcze kontrola (przejmujemy panowanie nad wybraną postacią) kupić ją można w bractwie.
Altevan'ix:
Ja wybrałem runy teleportacyjne, grom, pirokineza, kontrola i fala śmierci Uriziela. Runy teleportacyjne wiecie dlaczego. Grom fajnie wygląda. Pirokineza to fajne zaklęcie można stać i oglądać jak ludzik ginie. Kontrolą wchodziłem pod koniec gry w magów wody i zrzucałem z przepaści. Fala śmierci Uriziela to efektywne, skuteczne, jednym słowem najlepsze zaklęcie w Gothic 1.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej