Strefa pomocy > Gothic

Runy

<< < (3/13) > >>

Sir Kry:
Ja zawsze używam run teleportacyjnych , chyba "Odesłanie Martwiaków"   czy jakoś tak i światło.
Runy to podstawa życia bez nich się nie rusze bo nie chcę mi się tracić czasu na dojście bo innego środka lokomocji nie ma(chyba żeby pominąć  zwój "Przemiana w Krwiopijce") , Odesłanie Martwiaków używam często , dość często bo nie chcę mi się walczyć z zombiakami i szkieletami . A światło używam żeby było milej  

Mater of the Death:
Najczeście używaną prze ze mnie runą jest ognista burza oraz uderzenie wiatru, te dwa czary robią niezłą sieczkę. Ale lubie też się pobawić czarami śniącego, takimi jak pirokineza

Lucas Paladin:
Szczerze mówiąc rzadko tak naprawdę posługiwałem się magią w Gothic'u. Zdarzyło się jednak użyć, to najczęściej korzystałem z czarów Bryła Lodu oraz Kula Ognia, myślę, że dwa najbardziej przydatne zaklęcia. Dodatkowo jeszcze Fala ÂŚmierci Uriziela, ale tego używałem bardzo rzadko lub nawet wcale, mimo, że to bardzo potężne zaklęcie.

Mike Inez:
Gothic i magia. Uwielbiałem grać magiem. Czary ofensywne takie jak kula ognia, czy piorun są po prostu świetne. Zawsze czerpałem pewną radość, rzucając powoli któreś z tych zaklęć i widząc jak wojownik z mieczem stara się ogarnąć i mnie zaatakować. Od pewnego momentu nie mieli szans, a ja naprawdę mam czarny humor, zabawa była przednia. Również runy teleportacyjne były bardzo przydatne z wiadomych powodów.

Pazoxi:
Jeśli gram magiem to praktycznie używam prawie wszystkich run ale moje ulubione i te które najczęściej używam to runy Teleportacyjne , Kula ognia , Piorun kulisty , ognisty deszcz , światło , bryła lodu , tchnienie śmierci i śmierc ożywieńca (nie pamiętam czy jest do tego runa czy zwój   )

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej