Strefa pomocy > Gothic

Runy

(1/13) > >>

McAro:
Która z run jest przez ciebie najczęściej używana i którą uważasz za najlepszą?

Bela:
Jedynych run jakich używam grając w Gothica to są runy teleportacji  No chyba, że gram magiem to burzę ognistą (dużą) i kulę ognia (też dużą) jakoś magia w gothicu mnie nie pociąga, wolę oręż jednoręczny. Tych dwóch run używam tylko jak muszę wyeliminować część przeciwników z dużej grupy, a lubię je najbardziej dlatego, że lubię patrzeć jak się palą ( i tu cytat z Twierdzy - "zaraz będą sztywni"      )

Czesiu:
Ja również jak większość moich poprzedników, wybieram runy teleportacyjne. A dlaczego ? A nuż dlatego, że nie lubię w późniejszym okresie gry chocic cały czas tymi samymi ścieżkami. Z biegiem czasu staje się to nudne. Innym plusem dla tego typu run jest to, że szybko dostajemy się tam, gdzie aktualnie chcemy się dostać. Zazwyczaj magiem nie gram, dlatego nie wybrałem żadnej runy, którą możemy pozbawić przeciwnika życia...  

Mikesz:
Również uzywam tylko i wyłącznie teleportacyjnych. Magiem może byłem raz czy dwa razy, a dlatego że granią postacią-magiem jest dla mnie bardzo nudne.

Dark:
Ja najczęściej używam tak jak wszyscy moi poprzednicy run teleportacyjnych, są poprostu świetne w szybkim przemieszczaniu się   A jeśli chodzi o walkę to oczywiście fala śmierci uriziela, powala każdego, słychać tylko ziuu, i tony trupów, ehh przypomina mi się stara, dobra sieczka w starym obozie  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej