Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiona Gildia!
jeryrep:
Moja ulubiona gildia (zaleznie od czesci gry):
G1: najemnicy (najwiecej expa, najwiecej kasy, najlatwiej)
G2: paladyni (swietne zbroje, latwo)
G3: asasyni (najlepsza sztuka walki, najlepsze bronie, najwiecej expa)
Gorn Valfranden:
mam kilka ulubionych gildi:
piraci:weseli ludzie którzy ciągle popijają grog, a nawet walczą z bandytami którzy mają dużo,nie ogromną przewagę liczebną.
najemnicy: zwykli ludzie którzy bronią ludzi za pieniądze,skorzy do bitki,według mnie to najlepiej pasuje do nich Bezi
normadczycy:odważni ludzie walczący z orkami,pamiętam że któryś wódz{dokładnie nie wiem ale chyba kan}powiedział że uważa nordmarczyków za honorowych ludzi którzy w otwartej walce walczyli z orkami,a nie jak buntownicy kryli się po lasach.
oto moje ulubione gildie
pozdrawiam gorn102 :D
arni1552:
G1- (brak nie grałem :()
G2- ÂŁowcy smoków i G Złodyieji
G3- Myśliwi i złodyieje i najbardziej Koczownicy z Magami Wody.
Zemnie taki złodziej ;)
Talia:
Dla mnie ewidentnie bractwo śniącego i gildia strażników świątynnych. Pilnujący porządku niczym nasi strażnicy miejscy/gminni. szkoda tylko, że mandatów z fotoradarów nie ściągają... A tak poważnie po prostu obóz bractwa jest dla mnie najbardziej klimatyczny w pierwszej części gry, a już żadna kolejna moim zdaniem nie dorównuje temu stylowi obozu i gildii ślepych wyznawców ;) . Jeżeli by wliczyć Noc kruka to dorównuje stylowi obóz Kruka, bandytów, jest także klimatyczny i ciekawy, niestety tam jesteśmy w formie szpiegów...
xNoZoMi:
W Gothic I zawsze szedłem pierw do SO ,potem na Maga Wody.
W Gothic II zawsze jako paladyn.
W Gothic III zawsze byłem po stronie buntowników.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej