Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona Gildia!

<< < (14/17) > >>

Araxsos:
Ja najbardziej lubię Assasynów. Zamieszkują Varant i są potężnymi wojownikami Zostali tak dobrze wyszkoleni że potrafią zadawać dwoma ostrzami potężne ciosy w trudnych gorących warunkach.

Antanran:
Moje ulubione gildie:
G1  1.Magowie Wody dlatego,że mają mocniejsze szaty od Magów Ognia, mają czary, które zamrażają i wyznają mojego ulubionego boga, Adanosa.(Z resztą to lubię ich w całej sadze) :P
G2 1.Piraci,bo są hardcorowscy \m/, mają zajefajny obozik(muzyka tam jest cholernie klimatyczna) oraz stawiają czoła bandytom z przewagą liczebną(z Krukiem na czele), itp.
2.Najemnicy,bo ci to dopiero są nieźli. Dość dobre zbroje i jeszcze miecze dwuręczne i fajne zadania z farmerami ;)
G3 1.Buntownicy i Nordmarczycy , bo podziwiam ich wytrwałość i determinację w dążeniu do celu. 

Los_Emilos:
Zawsze grając w gry z serii Gothic, wybierałem gildie magów. Najciekawszy motyw był w pierwszej części gry, kiedy jednocześnie byliśmy magiem wody i ognia, przez rozszerzenie przysięgi. Złączyliśmy to, co kiedyś zostało rozłączone.

Kulak:
Najbardziej Lubię Asasynów Tak Jak Mam Wyznanie Beliar 
Tak Jak Amul Przepowiedział  " Jesteśmy ludem wybranym - bogactwo dla nas, władza dla Beliara. A jego królestwo nastanie, i zadrżą ci ku którym skieruje swój gniew! Więc zapłać złotem, bo inaczej zapłacisz krwią! Beliar nie zna litości, dla słabych nie ma zmiłowania, tylko ból i śmierć. Ale ci z was, którzy obracają pieniądzem, muszą płacić daninę ! Bo czymże jest złoto w obliczu nieuchronnego gniewu Beliara? Gdy jego gniew sięgnie zenitu, będzie za późno. Wtedy wasze modlitwy nie zostaną wysłuchane. Tylko my, czarni magowie, wiemy jak ubłagać jego gniew. Chronimy was! Używamy naszej mocy, by zachować was przed jego gniewem. On zgniecie swych wrogów. Wynagrodzi nas, bo jesteśmy jego ludem. My - Asasyni!"

LOLO UMC:
Ja bardzo lubię Paladynów, i buntowników walczą o swój kraj i to mi najbardziej się podoba  <rycerz>

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej