Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Zbroje

<< < (9/21) > >>

xardi:
Mnie najbardziej podobały się wszystkie zbroje najemników i łowców smoków(bezio wygląda w nich jak prawdziwy twardziel),szata maga wody(taka...fajna),lekka zbroja strażnika,szata nowicjusza i sędziego,pancerz Diega oraz płaszcz mroku.

Dudu4:
Mi najbardziej podoba się Pancerz Paladyna fajne wygląda i błyszczy, a z tym herbem to świetne wykonanie. Tylko szkoda że w gothicu nie ma Zbroji typu Paladynska Zbroja ÂŁowcy Smoków. Takie połączenie bylo by super Pancerz pala i te szpony.

Thorbjørn:
Mi podobają się zbroje ze wszystkich części , a najbardziej z G3 , ponieważ wyglądają jak prawdziwe.

W G1 :

- ciężki pancerz najemnika ,

- pancerz z płytek pełzaczy

W G2 :

- pancerz palladyna ( nie rycerza )

- ciężki pancerz łowcy smoków ,

- szata maga ognia

W G2 NK :

- pancerz pirata ,

- pancerz kręgu wody

W G3 :

- ciężki , normalny i lekki pancerz nordmarczyka ,  

- lekki , średni i ciężki pancerz asasyna ,

- pancerz druida,

Jednak według mnie najfajniejszą zbroją jest  ciężki pancerz nordmarczyka , poniewuż jest ładny , wytrzymały i bezimienny fajnie w nim wygląda

Dark:
Pancerz rycerze zrobił na mnie największe wrażenie, i to on podoba mi się najbardziej. W sumie ten paladyna też coś, ale ten rycerski pasuje mi bardziej, jest nawet podobny do zbroi jakie mieli krzyżowcy na krucjatach.

Lucas Paladin:
Mnie z kolei najbardziej podoba się Ciężki Pancerz ÂŁowcy Smoków. No wręcz dla takiego myśliwego, która ma się czym pochwalić, że jego zbroja zrobiona jest z samych smoczych łusek, plus jeszcze te ozdoby na rękawicach, ten "hełm" w ogóle miodna zbroja :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej