Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Zbroje
xardi:
Mnie najbardziej podobały się wszystkie zbroje najemników i łowców smoków(bezio wygląda w nich jak prawdziwy twardziel),szata maga wody(taka...fajna),lekka zbroja strażnika,szata nowicjusza i sędziego,pancerz Diega oraz płaszcz mroku.
Dudu4:
Mi najbardziej podoba się Pancerz Paladyna fajne wygląda i błyszczy, a z tym herbem to świetne wykonanie. Tylko szkoda że w gothicu nie ma Zbroji typu Paladynska Zbroja ÂŁowcy Smoków. Takie połączenie bylo by super Pancerz pala i te szpony.
Thorbjørn:
Mi podobają się zbroje ze wszystkich części , a najbardziej z G3 , ponieważ wyglądają jak prawdziwe.
W G1 :
- ciężki pancerz najemnika ,
- pancerz z płytek pełzaczy
W G2 :
- pancerz palladyna ( nie rycerza )
- ciężki pancerz łowcy smoków ,
- szata maga ognia
W G2 NK :
- pancerz pirata ,
- pancerz kręgu wody
W G3 :
- ciężki , normalny i lekki pancerz nordmarczyka ,
- lekki , średni i ciężki pancerz asasyna ,
- pancerz druida,
Jednak według mnie najfajniejszą zbroją jest ciężki pancerz nordmarczyka , poniewuż jest ładny , wytrzymały i bezimienny fajnie w nim wygląda
Dark:
Pancerz rycerze zrobił na mnie największe wrażenie, i to on podoba mi się najbardziej. W sumie ten paladyna też coś, ale ten rycerski pasuje mi bardziej, jest nawet podobny do zbroi jakie mieli krzyżowcy na krucjatach.
Lucas Paladin:
Mnie z kolei najbardziej podoba się Ciężki Pancerz ÂŁowcy Smoków. No wręcz dla takiego myśliwego, która ma się czym pochwalić, że jego zbroja zrobiona jest z samych smoczych łusek, plus jeszcze te ozdoby na rękawicach, ten "hełm" w ogóle miodna zbroja :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej