Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Post dnia
Tiw:
--- Cytuj ---Hagen4, mój nick pochodzi od imienia Lorda Hagena, nigdy nie chciałem mieć nicka zerżniętego (przepraszam za wyrażenie)prosto z gry, dlatego usunąłem pierwszą część ksywki i dodałem czwórkę, kiedyś było hagen3 ale to dawne czasy.
--- Koniec cytatu ---
To faktycznie błysnął kreatywnością, musiał chłopak mieć wene twórczą.
Serail:
Dwa posty tego samego usera, w przeciągu kilkunastu minut:
--- Cytuj ---[...]Nie jestem ateistą tylko satanistą
--- Koniec cytatu ---
Kilka minut później
--- Cytuj ---[...]NIE JESTEM I NIE BĂDĂ SATANISTÂĄ
--- Koniec cytatu ---
Dziwne, przynajmniej dla mnie.
Tidus:
--- Cytat: Galeria_Ciastek ---Ja się zgłaszam! Jak by co, pisze poprawnie po Polsku . Równierz bardzo denerwuje mnie fala tych wszystkich ludzi, którzy znaków interpunkcyjnych nie stawiają, a o ortografii nigdy nie słyszeli. Myśle, że będę dobrym moderatorem :). Na forum mogę być codziennie, oczywiście jeśli będzie coś do roboty. Będę się starał jak najlepiej pracować, bo w zasadzie tylko to forum tak bardzo lubie.
EDIT. Z dyktand dostaje same 5 i 4 .
--- Koniec cytatu ---
No cóż... polonista/polonistka chyba trochę grosza w łapę dostali, skoro ma 4 i 5...
Palladyn_12:
Gomez to niezrównoważony psychicznie, popaprany, zachłanny i pyszny tchórz. Chowa się za ,,armią siepaczy" jak to ujął jeden ze strażników Lee. Nieobliczalny (zabił magów ognia), psychiczny (co widać podczas rozmowy z Bezimiennym), żądny władzy i bogactw (od razu po zawaleniu starej kopalni najechał nowy obóz). Tak więc sądzę, że Gomez to typowy zbir chcący rządzić wszystkimi-niby wydaje się potężny, ale boi się i wszędzie rozstawia swoich ochroniarzy. Zwykła szmata i dobrze, że później można go zabić.
haha smiałem się z tego
Serail:
--- Cytuj ---joł joł wam wżYsTkiCh naZywAm siem ZbySzEk i mAm 8 lAt i tak w OgUlE to LuBiE teleTubiÂŚe mUMinki ocZywIÂŚće PoKemOniqqquuiinO i w OgóLe TaKie zajefajne BaJeczKi Z politowaniem a Wy Co LuBiCie ? no aLe PżejćmY do żEczy mAm prObLem z pOkoNaNiem "MłOdzIuTkiEgo Wilczkquqaa" (CzY jakoÂŚ tAk) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pRosZę waś wSzysTkiCh o pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oN cAły czAs mnie zabija ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
--- Koniec cytatu ---
Tego posta można było przeczytać pewnego czasu na TG.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej