Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Post dnia
Crisis:
<a href="http://gothic.gram.pl/forum/index.php?showtopic=13565&pid=87579&st=100&#entry87579" target="_blank">http://gothic.gram.pl/forum/index.php?show...amp;#entry87579</a>
--- Cytuj ---Ogólnie reasumując moje wszystkie posty...
Choćby Kaczyńscy byli różni, choćby Tusk wyraźnie mówił, choćby Aneta K. została niepokalanie poczęta, choćby Lepper założył krawat w kratkę, choćby Respev zaczął grać w kosza, choćby IsentoR znalazł sobie dziewczynę, choćby Boba Fett wyrównał poziom do innych graczy, choćby Sado przestał się masturbować, choćby VwB miał nick BwV, choćby Grison stał się hetero, choćby Samug wyleczył się że swojej choroby, choćby Kononowicz nie karał za wszystko, choćby Mateja pobił rekord świata, choćby Giual miał dwóch braci, choćby MadMack przestał być emo, choćby Didson dorósł, choćby Cesc przestał usiłować kombinować z grafiką, choćby DonSpideRro przestał pisać, choćby Crisis się rozwiódł, choćbym ja przestał być geniuszem - to i tak uruchomisz TIBIE, wpiszesz hasła, zobaczysz grafike TIBII, interfejs TIBII, teksturki TIBII, dźwięki TIBII (czyli żadne) i choćbyś obrócił ekran o 271 stopni, wysrał się na niego uszami, rozmazał chrupiącym karmelowym wafelkiem w czekoladzie i wetknął w to woskową figurkę Sobieskiego to będzie TIBIA, a nie GOTHIC...
--- Koniec cytatu ---
Kawałek posta Altaira w temacie o Gothic Online. Nie wiem ile nad tym ślęczałeś, ale wszystko pasuje do każdego opisanego przez niego człowieka. Dodatkowo wyszło to wręcz genialnie i rozwalił mnie ten tekst pod każdym względem. ;d Najlepsze o userach jest, nie wiem skąd to wytrzasnąłeś. W każdym bądź razie sądzę, że ten post rozwalił wszystkie głupie teksty Paddy'ego i Kertha. ^^ Altair, zostałeś nowym królem. ;D Ten tekst chyba wytłumaczy wszystko o Gothic Online. :P
Pozdrawiam, Crisis.
PS: Altair rox. ^^
Altair pisząc to przeszedł samego siebie, spadłem z krzesła ze śmiechu [Chabacik]
Sado:
--- Cytat: WOJOWNIK CIENIA ---Czy umiecie ułożyć kostkę Rubika? mi zajmuje to od dwóch do trzech minut, a mój rekord to dwie minuty i sześć sekund. Nawet jeśli nie umiecie jej ułożyć to możecie powiedzieć co o niej sądzicie. czekam na odpowiedzi.
--- Koniec cytatu ---
... Bardzo ciekawy teamt.
Lucas Paladin:
--- Cytat: Feomathar ---Ten pomysł jest okropny, denerwujący, koszmarny, idiotyczny i...nie mam słowa.Ktoś kto chce zabrać wakacje jest kompletnym debilem!Co jak co, ale na to się nie zgadzam!Mundurki są znośne, ale to NIE!W takim wypadku zgłaszam sprzeciw!Nie pozwolę na to!Szkoda, że Bezimienny nie istnieje naprawdę.On by to rozwiązał.On rozwiąże każdy problem.Policzmy:Zabił armie przeciwników, którzy byli co najmniej dwa razy więksi i silniejsi od niego, zabił sześć smoków, walczył tak długo, jak nie walczyli by nawet Innos, Adanos i Beliar, nosił artefakty bogów, wykonał zadania z narażeniem życia, wygnał ÂŚniącego i zapisał swoje imie w historii Myrthany!A zniszczenie pomysłu skasowania wakacji-co to dla niego!Podsumowanie:PROTEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--- Koniec cytatu ---
Ogólnie mówiąc, spadłem z krzesła turlając się przy tym po podłodze i uderzając w ścianę.
Medivth:
--- Cytuj ---ja mysle ze wrzod byl jakims swirem co biegal po lesie jak polny czlowiek i kiedys rombnol w drzewo i trochę mu odbilo. potem go znalezli straznicy i walneli za bariere. a tam to już kompletnie zeswirowal.
--- Koniec cytatu ---
Interesująca koncepcja...
Tidus:
--- Cytat: paladyn z khorinis ---Ja mam na imie Michał(drugiego nie mam - Igimnazjum) Ogólnie mowiac imie może byc
--- Koniec cytatu ---
Ja tam jestem Kamil Maciej F. odkąd się urodziłem... xD
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej