Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Post dnia

<< < (21/55) > >>

Eregrin:

--- Cytat: Hagen1995 w 27 Czerwiec 2008, 20:39:46 ---A mogły też zabić go bandyta z wieżyczki

--- Koniec cytatu ---

Bandyta - rodzaj żeński, liczba mnoga

Sado:

--- Cytat: Lord Arthas w 01 Lipiec 2008, 21:50:58 ---Ja także, zagłosowałem na Dragonisatiego. Namietnosć, była ciekawym wierszem, ale jeszcze bardziej podobała mi sie "Oda do niszczyciela". Tak czy inaczej, Dragonisati ma mój głos.

--- Koniec cytatu ---

Dragonisati ^^

Canis:

--- Cytat: Walentin w 02 Lipiec 2008, 11:31:19 ---Co do kalendarza Majów to słyszałam ,ze kopnęli sie o jakiś tydzień czy dwa twożąc kalendarz. Takze zaczynam wątpić w całą pzrepowiednię. O ile wiem to jakcyś zakonnicy no i wróżbici mówią ,ze taki będzie koniec. Ja to bardziej wierzę w to ,ze Ziemia sie spali ale to za miliony lat. Naukowcy i astronomowie już to stwierdzili, ze tak będzie.

Drogi Lordzie Sado:
" Co do wybuchów bomb atomowych... możliwe, że jakiś szaleniec rozpocznie wojnę nuklearną, ale bardzo w to wątpię"

Ta sprawa też daje duzo do Myślenia. Przecież istnieje konflikt między krajami arabskimi ,a Izraelem. Ponoć cały czas sie zbroją. Mało tego trzęsienia ziemi, i fale Cunami  (czy jakoś tak) ponoć powstały pzrez podziemne wybuchy... okazao się że Indie i Izrael robili wybuch atomowy pod ziemią... takze .... kto wie taka wojna atomowa wisi nad nami...chyba....

--- Koniec cytatu ---

Lol...

fale Cunami...

Jak widać nie każdy wie, że są fale Tsunami, ale fal Cunami to niema i nie było...

Eregrin:

--- Cytat: Foltest w 05 Lipiec 2008, 18:49:36 ---W gothic jeden można jeszcze zdobyć Szatę Xardasa :P

--- Koniec cytatu ---

encyklopedia ^^

--- Cytat: Lney w 14 Lipiec 2008, 12:48:31 ---mam rapier wymagający 50 zręczności mam 54 zręczności , 17 lvl , zbroję palladyna 50 siły

--- Koniec cytatu ---

Ten kawałem mnie rozśmieszył - zbroja paladyna? 5 akt na 17 lvl?

Nordale:

--- Cytat: Lord Arthas w 05 Lipiec 2008, 19:10:41 ---

--- Cytat: Lney w 14 Lipiec 2008, 12:48:31 ---mam rapier wymagający 50 zręczności mam 54 zręczności , 17 lvl , zbroję palladyna 50 siły

--- Koniec cytatu ---

Ten kawałem mnie rozśmieszył - zbroja paladyna? 5 akt na 17 lvl?

--- Koniec cytatu ---

Albo pomylił zbroję rycerza z paladynem ;). A i jeszcze pozostają kody...

Ale powiem szczerze, że te zdanie też mnie lekko rozśmieszyło :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej