Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Post dnia
Dee'mon:
No cóż post z przed 17 min
ÂŁOWCA DUSZ
--- Cytuj --- Mój nick sam wymyśliłem.
--- Koniec cytatu ---
Ktoś się wysilił jak głodny w majtki
Eregrin:
ÂŚmieszne posty - next propozycje
BUDYN11
--- Cytuj ---JA WOLE BRON DWUECZNA , JA PIERWSZ OZWALAM SZAMANA MAGIÂĄ, A POTEM WYCIAGAM BRON I idę ICH WSZYSTKICH POZABIJAC,ZABIJAM PIERWSZ SZAMANA BO MOZE UDERZAC MAGIA Z DALEKA
--- Koniec cytatu ---
Dante (w odpowiedzi)
--- Cytuj ---Może zabij najpierw siebie? Bo poprostu nie da się patrzeć na to con napisałeś.
1.Temat już taki był.
2. Ortografia.
3.w ogóle widzisz co piszesz?
4. Ja bym dał bana z miejsca ;]
--- Koniec cytatu ---
Bela
--- Cytuj ---JEżELI PISZE WYMAGANA UMIEJęTNOść WALKI POZIOM III TO żEBYś BYł UPADłą MADONNą Z WIELKIM CYCEM, CHUCKIEM NORRISEM, ALBO UMIAł SZYDEłKOWAć NA źDźBLE TRAWY ALBO GRAć HYMN BANGLADESZU NA OKARYNIE, ALE NIE MASZ WYMAGANEJ UMIEJęTNOśCI TO POGóDź SIę Z FAKTEM żE ODPADASZ I NIE IDZIESZ NA żADNą WYPRAWę, NAWET JEżELI BYłABY TO PIESZA PIELGRZYMKA DO ZIEMI śWIęTEJ! ODPOWIEDź JEST CHYBA JASNA, żEBYś SIę MIAł ZESRAć ZE ZłOśCI I WYSIłKU TO BEZ WYMAGANYCH UMIEJęTNOśCI NIE PóJDZIESZ. PO COś W KOńCU Są TE CHOLERNE WYMAGANIA!
--- Koniec cytatu ---
To też było śmieszne ;]
Fijolek
--- Cytuj ---A jeżeli dobrze biegać się potrafi to można się udać do górskej fortecy a w zasadzie do kanionu (czy jak to nazwać) i w tym kanionie jest jaskinia po prawej stronie (jak do górskej fortecy się idzie) i w tej jaskini jest orkowy młot (całkem dobry 50 obrażeń). przeszkodo jest cieniostwór w jaskini którego trzeba obejść(jak śpi to się chyba da skradniem przejść) . A skąd potem tyle siły w pierwszym rozdziale skombinujecie żeby go użyć to mnie nie obchodzi
--- Koniec cytatu ---
Bezi0
--- Cytuj ---musicie mie przyjonć do wojowników błagam zrobie wszystko wiara w elonda jest siłą niech innos nas trzyma w poiece
--- Koniec cytatu ---
Elrond
--- Cytuj ---Ta padłem... Ale nic. By zostać wojownikiem w naszej furomowej grze powinieneś następnie się zapisać się w odpowiednim miejscu (poniższe linki) i założyć dom. Następnie zapisać się do jakiejś organizacji która umożliwia naukę walki bronią (np. ÂŁowcy nagród)...
Linki:
Biuro spisów Ombros
Biuro spisów Leyanoi
--- Cytuj ---CYTAT
elonda
--- Koniec cytatu ---
Mam dziwne skojarzenia. xD
--- Koniec cytatu ---
1 - śmieszne
2 - fajna odpowiedź - 'może najpierw zabij siebie'
'dałbym ban z miejsca'
3- Arcyśmieszne texcior
4 - 'to mnie nie obchodzi'
5 - koń by się uśmiał
6 - he!
BalloorT
--- Cytuj ---No cóż post z przed 17 min
--- Cytuj ---ÂŁOWCA DUSZ
CYTAT
Mój nick sam wymyśliłem.
--- Koniec cytatu ---
Ktoś się wysilił jak głodny w majtki
--- Koniec cytatu ---
7 - hehe
--- Cytuj ---Macie dość że was traktują jak śmieci odrzucają przyłączcie się do mnie stworzymy piękny obóz. Każdy może dołączyć do mnie potrzebuję 20 członków ujdziemy zbudować własny obóz.
na razie nie mogę zaoferować nic, ale jak będzie obóz to członkowie którzy przyłączą się teraz dostaną lepszą zbroje niż ci co przyłączom się później
a obóz będzie nazywał się Alone
zapraszam ten kto będzie pierwszy dostanie wysoką rangę
Członkowie
Dowódca: Paddy
Vice Dowódca:
Doradca1:
Doradca2:
Doradca3:
uczony1:
uczony2:
wojownik1:
wojownik2:
wojownik3:
wojownik4:
kowal:
płatnerz:
mieszkańcy:
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---//Boże, jaki z Ciebie idiota. //
Nagle pojawili się strażnicy.
- Hej! Czy to nielegalna organizacja? Brać go! - wrzasnął pierwszy strażnik
Stróżowie prawa od razu złapali przestępcę.
- Gadaj o co z tym chodzi! - krzyknął do niego kolejny strażnik - albo będzie źle!
Nie możesz zakładać nowych organizacji... za to trzeba płacić - 6000
//Padłem, jak przeczytałem, że napisałeś obóz przez "u".//
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---//Sam się prosiłeś... jestem Gubernatorem tego miasta. Jak IsentoRa nie ma, to ja o*ieprzam ludzi.//
- Chłopaki, bierzemy go do lochu! - powiedział pierwszy strażnik trzymając Paddy'iego za ręce. - Skoro nie chce mówić, to jego problem.
//Jeżeli nie wyjaśnisz sprawy chłopcom, to najwyraźniej wtrącą Cię do lochu. Dziś mam dobry humor, wiec daję Ci ostatnia szansę na wyjaśnienie strażnikom co i jak. //
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---co tu jest do wyjaśnienia nikt mnie nie chce przyjąć więc zakładam nowy obóz - powiedział Paddy jak byś się nie domyślił
a insector jest na forum i od kiedy ty jesteś tym gubernatorem??
no teraz go nie ma
kupa ludzi to czyta hehe
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---- Jesteś zwykłą szumowiną, wiec się nie dziw, ze nikt Cię nie przyjmuje! - rzekł strażnik - dobrze, że chociaż zacząłeś mówić, ale to i tak Cię nie usprawiedliwia. Założenie własnej organizacji kosztuje! I to 6000 sztuk złota! Masz coś jeszcze na swoje usprawiedliwienie?
//Isentor jest wyświetlany, ale nie ma go już około 30 minut. Gubernatorem jestem od dawna. Dokładnej daty Ci nie podam, bo nie pamiętam. Ale kilka miechów już nim na pewno jestem. //
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---//Taaa... jak myślisz, że je uzbierasz w 1 czy 2 miechy to życzę powodzenia. Odtąd mam na Ciebie 3 pary oczu. Jeszcze jeden wybryk, a wtrącę Cię do lochu i nałożę karę.//
- Ej chłopcy. To jest ten Paddy-idiota co go nawet klan nie przyjął! Masz szczęście, bo mamy ważniejsze sprawy na głowie. Idź do swojego domu, ale jak wróci generał i Gubernator to zostaną natychmiast powiadomieni. A teraz... sp*eprzaj!
//Ludu, co to za czasy nastały, że nowi mi uwagę zwracają i mówią, że nie mam prawa. Organizacja zostaje usunięta. W temacie już nie piszemy. Jak IsentoR będzie to zamknie/usunie temat.//
POWTARZAM: Nie pisać już w tym temacie, bo spam się rozsiewa
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---spadaj na drzewo
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---// Wiesz że ty już jesteś skończony na tym forum? Poczekaj aż tylko wrócimy z wyprawy, będziesz miał ostre przeżycia, ja Ci to mogę obiecac, zapraszam do przeczytania czegoś takiego jak :Zasady gry, bądź FAQ ;] //
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---on nie używał lepszych słów
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---Z wielkim bólem serca chcę przeprosić za Padd'iego. To ja napisałem mu żeby dołączył do Marantu. Teraz tego strasznie załuję
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---nie musisz to ja tak chciałem
--- Koniec cytatu ---
Nessa:
--- Cytuj ---I love kolonia górnicza i hate korinis & idoraha
--- Koniec cytatu ---
Du ju spik inglisz?
--- Cytuj ---Ja wypowiem się krótko:
Khorinis rządzi.
Dwór Idorath-blee
--- Koniec cytatu ---
"Blee" to może przedszkolak powiedzieć o krupniku :D
--- Cytuj ---Musze Ci coś powiedzieć... Przed chwilą obejrzałem każdy odcinek... Zrozumiałem coś... Ty jesteś GENIUSZEM!!
Muszę złożyć Ci gratulacje, ponieważ jeszcze nigdy nie widziałem tak wspaniałej serii filmików... Zdradż mi tajemnicę i powiedz jak zrobiłeś te wspaniałe ruchy? Jak to możliwe, że Fletcher mógł ćwiczyć ruchy mieczem? Każdy wykonywał bardzo wiele najróżniejszych czynności... Po prostu brak mi słów... Jeszcze raz gratulacje...
--- Koniec cytatu ---
Moja koleżanka fajnie maluje..tak jest GENIUSZEM xD Nic do samego filmiku nie mam.
--- Cytuj ---Cześć
chciałem się spytać kto najbardziej używa kodów ? piszcie bo jestem ciekawy ja osobiście nie używam kodów
--- Koniec cytatu ---
Jak ktoś może najbardziej używać kodów ? Chyba najczęściej ..
Dragas:
--- Cytat: Moc Innosa ---Kanaly Khorinis
--- Koniec cytatu ---
Ależ długi post już nazwa tematu jest dłuża od posta mógł napisać "Moim ulubionym ukrytym miejscem są kanały Khorinis po XXXX i jest tam dużo XXXX" ludzie czy tak już trudno pisać długie posty [czyt.moje] posiedzi się tą 2,3 minuty więcej i od razu lepiej niż tak spamować,ciekawe czy modowie to zauważyli i dali warna po to jest naganne zachowanie.
Pozrdo Dragas
(nie)bezimienny:
Szacun dla YfK aka Beli:
--- Cytuj ---Flint aka Elrath aka Pawełek vel kochanie moje ma rację, Dairin także popieram (bardzo rzadko w dyskusji :P) a hieny szczerze mi żal.. Ty elementarz sobie kup z muminkami i zacznij się edukować, może jeszcze nie jest dla ciebie za późno. Myślisz że trendi, dżezi stajlisz jesteś bo masz "mocnom głowe i pijesz raz w miesioncu"? Szkoda mi klawiatury na ciebie.
--- Koniec cytatu ---
(to tylko część posta)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej