Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Post dnia

<< < (15/55) > >>

Arkhan:

--- Cytuj ---Szczotex ma racje, modlitwa nie pomoże. Kiedyś prosiłem pana boga, o rower. Nie otrzymałem go. Prosiłem też, aby rodzice mi kupili pluszowgo misia. Też nie otrzymałem, a gdy byłem starszy prosiłem o wiele rzeczy. Naprzykład o dobrą ocene z matmy, i wogóle. Ale gdy w myślach pomyślałem, na plaży, by super laska która szła do wyjścia (było ciemną nocą, gdy pospacerowałem chciałem się, bo mieszkam blisko plaży) mnie złapała za *****, to szłem też tym wyjściem, a ona wychodzi z za rogu, i pyta się mnie ile mam kasy. Ja na to, że 60 dych (lekko zmieszany) złapała mnie za *****... A później ja ją za cy*****. To było szybko, ledwo 30 sekund, ale tak się podnieciłem, że dałem jej te 60 dych. Może mi nie uwierzycie, ale ona jak wychodziła, to jeszcze ją klepnąłem za pupe. Serio! Nie mówie tak że jestem zboczony, ale taka była prawda! Na serio! Wbrew pozorom jestem wysoki, i dosyć przystojny, i wyglądam na pietnastke. Jednak szatan mnie wspiera twisted.gif Było dużo innych sytuacji, ale ta była najbardziej zaskakująca.
--- Koniec cytatu ---

The best of the best ;D Na serio tak naprawdę było! Na serio!... rotfl

Bela:

--- Cytuj ---Jezu, małe dzieci. Większość z was stawia na Xardasa, ponieważ pewnie go lubicie
--- Koniec cytatu ---

W sumie nic dziwnego, gdyby nie to, że to Kerth nazywa nas wszystkich dziećmi ^^ BIG LOL

Sir_William:

--- Cytat: Respev ---
--- Cytuj ---a to jest gra w stylu diablo a nie gothic'a
--- Koniec cytatu ---
Gdyż? Gdyż standardowym widokiem jest widok z góry (bo chyba tylko tym tylko przypomina Diablo)? To już prędzej Oblivion jest bardziej podobny do Diablo, niż do Gothica. Jakbym ja czytał recenzje i im wierzył, to bym grał tylko w Windowsowskiego sapera.

--- Koniec cytatu ---

Kiedy to przeczytałem, spadłem z krzesła, jednakże to nie wszystko - kiedy przeczytałem nick autora tematu rozpłakałem się ze śmiechu  

Pozdrawiam respeva

Aeskel:

--- Cytat: Nero ---OK. Ja jestem Marcin i muwiąc szczerze podoba mi się to imię(mogło być o wiele gorsze  ). Na drugie mam Stanisław po tacie i tak jakoś wyszło, że także po pradziadku. Trzeciego imienia nie mam, bo nie byłem/ide do bierzmowania bo jestem ateistą  . Drugie imie mi nie leże bo czasem ktoś walnie tekst typu "Stanisław podejdź no tu" jak ja tego nie cierpie to masakra  .

PzDr i szacuneczek  
--- Koniec cytatu ---

Nie zrozumiałem tej części ani trochę :O
Trzeciego imienia nie masz bo nie byłeś na bierzmowaniu, ale idziesz bo jesteś Ateistą?! Rotfl.. Nie zwracam też uwagi na orty, bo to naprawde jest przegięcie by napisać "mówiąc" przez "u".. A tak przy okazji, czy ty wogóle wiesz co znaczy być Ateistą?

Tidus:

--- Cytat: Assasynka ---Nowa jestem, polskich liter u mnie na klawiaturze brak, wiec z gory squsi, jesli ktos poczuje sie dotkniety:D

Przed kompem to ja:

- sacze czasami piffko. A jesli to w tedy:
     -- rozpasami sie na czatach przeroznych robiac za gwiazde w terenie :D
     -- ggawoze sobie z moimi misiami na gg :)
     -- czytam wiersze i sie wzruszam i posylam dalej:)
- gram, oczywiscie, coz by innego? Lubie Settlersow, ale tych III, bo to co przyszlo pozniej, to jakies takie niesettlersowe:/
  -- Gothic, cala saga, niestety od tyl zaczeta (kochanie moje zakupilo nowy kompik i sie w koncu przekonalam, a skoro juz III na tapecie, to po co rozdzielac punkt oparcia? :)
  -- Etherlordzi, ale po pewnym levelu nie daje rady i chwytam za kody <wstydnis> :D
  -- ogame i bitefight. ni innych nie mialam odwagi sie zalogowac - no a noz mnie wciagnie?!?!
- Muza na youtube albo wrzuta mmm.. to tygryski lubia najbardziej :D:D:D
--- Koniec cytatu ---

Cóż... jak widać nasza <kochana?:P > ÂŁowczyni Ania pozostanie jedyną normalną kobietą na TG, a szkoda...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej