Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Post dnia

<< < (16/55) > >>

Isentor:

--- Cytat: Jowood Productions ---Z taką pracowitością tooo

Ale może skończycie z tym offtopem i zaczniecie rozmawiać na temat?///Crisis

co to jest ten crisis?
--- Koniec cytatu ---
ÂŚmiać się czy współczuć... Crisis od dzisiaj jesteś czymś ustalmy, że niebieskim tagiem.  

i to jest jedna z nielicznych chwil w moim życiu, kiedy to się zesrałem ze śmiechu.. - Bela

Niebieski tag do usług!     ///Crisis

Aeskel:

--- Cytat: Riddle. ---Pozwole sobie na mały off-top.

Cóż... Może tego nie wiesz, ale faceci mają jaja i cięzko jest im siedzieć tak jak Wy. To nie jest żadna chęć pokazania jacy jesteśmy.
--- Koniec cytatu ---

No nie wiem czy Dairin się spodziewała takiej odpowiedzi  

Tidus:

--- Cytuj ---Respev wkraczając do domu JoWooD Productions podniósł lewe ramię, skierował palcem na właściciela domu i rzekł:
"W imieniu o. Rydzyka, Pana Torunia, skazuję Cię szubrawcze na dożywotnie słuchanie Radia Maryja"
--- Koniec cytatu ---

Ja tam zaczynam współczuć JoWoodowi... xD, przynajmniej skończą się tematy " co to jest ten crisis ". Przez następne dni może mnie nie być... zachłysnąłem się ze śmiechu :D

Giual:

--- Cytuj ---Skąd mogłem wiedzieć?Jestem tu nowy i FAQ nieczytam bo zadługie i w ogóle nie wiem gdzie jest a tak w ogóle to nie na każdym forum zamykają tematy diablo.gif diablo.gif
--- Koniec cytatu ---
OMG to po co wchodzi na forum poświęcił by parę minut na czytanie regulaminu,a może czytać nie umie kto to wie no nie ?.

P.S Dobrze panie Respev żeś go pan skazał na słuchanie Radia Maryja może przyjdzie mu rozum do głowy [chodziasz wątpie].

Forneas:

--- Cytuj ---ale chała beznadzeja człowiek nie umiem pisac jak powiedzałas kiedys petronusz do nerona w liscie to kieruje do ciebie "zabijaj ale nie pisz" daje 1 wroc jak nuaczysz się pisac
--- Koniec cytatu ---

Dla mnie ten post rządzi, 21 godzin czy 22 godziny temu pisany przez pana Jureus chyba, jeśli ktoś chce dokłądnie wiedzieć do w Opowiadaniu Krwawy Marsz (zapraszam do komentowania), druga opinia. trochę żal. Ziom sam pisze tragicznie a czepia się u mnie... szczególnie, że sprawdzałem kilka krotnie, potem na koniec wrzóciłem w worda i błędów mi niewyświetlił... no ale trochę dziwna opinia, z tragiczną ilością błędów a czepia się mnie. Widać, że dziecię neo, pozwoliłem sobie przeczytać jego ninne posty i tematy, wieś, błędy na każdym kroku, a sens jego wypowiedzi daje wiele do życzenia... Panie Jurneus'ie chyba niezrozumiałeś mojego opowiadania, może wina wieku... może daruj sobie tu pobyt i za parę lat zawitaj.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej