Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Post dnia

<< < (14/55) > >>

Arkhan:
Link : Tutaj !

Z całym szacunkiem do Crisis'a ;P

--- Cytuj ---Moim zdaniem jest to ciekawa rzecz, która naprawdę może być ciekawa.
--- Koniec cytatu ---

Asch:
Wybacz drogi Arkhanie, ale moje zgłoszenie bije Twoje o głowę.
--- Cytuj ---Good pomysł chociaż może powinniśmy znaleśc osobę dobrze kumającą języki do tłumaczenia wywiadów? :P
--- Koniec cytatu ---
Złota myśl pana Dante. Proszę zwrócić szczególną na długość posta.  

Tidus:

--- Cytat: Bela ---Trzeba to wreszcie ukrócić raz na zawsze, bo siejecie mi tu ziarno zwątpienia w inteligencję i zdolność percepcji i przyswajania informacji przez niektórych ludzi..

Do Rhobara i innym jemu podobnych:

JEżELI PISZE WYMAGANA UMIEJęTNOść WALKI POZIOM III TO żEBYś BYł UPADłą MADONNą Z WIELKIM CYCEM, CHUCKIEM NORRISEM, ALBO UMIAł SZYDEłKOWAć NA źDźBLE TRAWY ALBO GRAć HYMN BANGLADESZU NA OKARYNIE, ALE NIE MASZ WYMAGANEJ UMIEJęTNOśCI TO POGóDź SIę Z FAKTEM żE ODPADASZ I NIE IDZIESZ NA żADNą WYPRAWę, NAWET JEżELI BYłABY TO PIESZA PIELGRZYMKA DO ZIEMI śWIęTEJ! ODPOWIEDź JEST CHYBA JASNA, żEBYś SIę MIAł ZESRAć ZE ZłOśCI I WYSIłKU TO BEZ WYMAGANYCH UMIEJęTNOśCI NIE PóJDZIESZ. PO COś W KOńCU Są TE CHOLERNE WYMAGANIA!
a tak w ogóle nie wiem jaki jest sens pisać w rekrutacji do wyprawy, która już się odbyła.. Jeżeli będzie następna to będzie nowy temat..

--- Koniec cytatu ---

Nie ma to jak sztuka porównywania - Bela szacuneczek

Respev:

--- Cytuj ---Odkupić? Skąd możesz wiedzieć, że nie wiedziałem. A właśnie, że wiedziałem, a to znaczy, że ty nie wiedziałeś, że ja nie wiedziałem, a więc może kiedyś coś wiedziałeś, ale teraz wiesz tyle co kura w kurniku o tym co dzieje się na zewnątrz.
--- Koniec cytatu ---

http://gothic.gram.pl/forum/index.php?s=&a...ost&p=64601

Vertex:

--- Cytat: Respev ---http://gothic.gram.pl/forum/index.php?s=&a...ost&p=64601

--- Koniec cytatu ---

Hehe no to wiedzial w koncu czy nie wiedzial?   To sie nazywa naduzywanie pewnych słów  
Jak czytam te wszystkie "posty dnia" to normalnie czuje że zaraz spadne z krzesla ze śmiechu  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej