Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Post dnia
Dark Prince:
Autor: XAR DAS
Temat : Szukam Scenarzysty/Testera
Treść, bądź fragment posta:
--- Cytuj ---Bahaha. GG to ci nie podam, bo cie nie znam, ale testerem moge byc. Wrzuć pliczek na SENDSPACE (na RAPIDSHARE nie umiem ściągać) a ja SPRĂBUJE go ściągnąć i wgrać.Linka wrzuć mi na PW
--- Koniec cytatu ---
To chyba jakiś kiepski żart. Naprawdę nie wiem co jest trudnego w ściągnięciu pliku z rs. ÂŻeby ściągnąć cokolwiek trza jedynie znać podstawy angielskiego, albo klikać na zasadzie chybił trafił. Z takim czymś się jeszcze nie spotkałem, ale to niezbity dowód, że na TG zbiera się 'elita' narodu.
Tidus:
--- Cytat: XAR_DAS ---Eh, też chciałbym mieć brata, Młodszego koniecznie, mój kumpel mabrata, i ten maluch jest taki fajny że kiedy mnie widzi mówi Daaa-Daaa ! Smutno że nie mam rodzeństwa, ale cóź , nic na to nie poradzę
--- Koniec cytatu ---
XAR_DAS - Przeszedłeś samego siebie.A szczególnie z tym "Daaa-Daaa"... nie masz rodzeństwa, to po co w ogóle piszesz w temacie" Rodzeństwo"? - żeby posta nabić... żal, a rano moderatorów jak na lekarstwo.
Wybacz, ale ja uważam, że temat Rodzeństwo jest po to, żeby pisać o swoim rodzeństwie jak i o jego braku. To tak jak temat "Czy lubisz gruszki", rozpatruje się odpowiedź pozytywną (TAK) i odpowiedź negatywną (NIE). Więc nie zauważyłam nic strasznego w tym poście.
Altair:
Tutaj post pana Leviatana (sorry za rym ;p) w temacie "ÂŚmieszne rozmowy na Gadu-Gadu", który powalił mnie na kolana...
--- Cytuj ---Panie Respevie, WYMAGAM! usunięcia tej rozmowy z tego tematu, inaczej zgłoszę sprawę do sądu.
--- Koniec cytatu ---
Tidus:
--- Cytat: Samug ---Jedno pytanie. Czy oprócz Isgarotha, Beli, Grega i mnie ktoś posiada umiejętności z naszego poligonu? Nie. Więc morda w kubeł. Zdenerwował mnie zwłaszcza Zhai, który nie posiada absolutnie żadnych umiejętności z poligonu, a najbardziej się domaga zadań. Jeżeli ktoś ma chęć na epickie opowieści niech mi napisze, a stworzę coś specjalnie dla danej osoby. Zadania, które obecnie dodaje są typowe dla kasy na skille.
--- Koniec cytatu ---
Następny post z piekła rodem, Bela, Greg to osoby, które mają i umieją wszystko < mówię ogólnikiem, wystarczy zobaczyć ich dorobek w domach. > Ale nowe osoby nie mogą pozwolić sobie na naukę nieprzydatnych rzeczy, więc warto napisać, że takie zadania będą i trzeba trochę w poligonie posiedzieć a nie sypać takie zdania...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej