Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Post dnia

<< < (12/55) > >>

Enzo:
Post listo999 w dziale GIII problemy .
--- Cytuj ---MAm Athlona 64x2 3600+ GHZ KArte graficzna Radeona X1300 Ram 1024 G. i Słuchaj ty co wyzej napisales wez mi odpsiz albo kto wie co a nie bedzie m ipisal tu ble ble ze nie wie itd. Tez mi pooda przyspiesza itd nie wiedzialem z kad to az znalazlem ten post i twoja odpowiedz i dziekuje ci za to ale ja mam jeszcze 1 problem oprocz tego wsyzstkiego to mnie odpycha do tylu i tak p o1 godz grania w raz z przyspieszaniem np jak zostawie kompa na 15 mni i nie rusze myszka czy czyms blokuje mi sie i msuze uruchomic go ponownie (reset) i to we wszystkich grach mam np Counter strike i nie dosc ze ja widze jak mnie jak... odpucha to inni tez itd wez mi doradz cos czy to jest podkrecenie procka czy cos czy z karta graficzna jest cos robnietego bede wdzieczny jak ty mi odpiszesz i bedziesz wiedzial o co biega albo ktos kto sie na tym znam jestem zdany na was POZDRO FORUM WYRABANE POZDRAWIAM ALL WSZYSTKICH DUZO RZECZY MOZNA SIE TU DOWIEDZIEC :D
--- Koniec cytatu ---
Masło maślane.

Respev:

--- Cytuj --- Macie jakieś dobre i sprawdzone sposoby na poderwanie dziewczyny?? Jeśli tak to piszcie tutaj. Nie znalazłem podobnego tematu więc piszę. Oto moje kilka sposobów:

-Na durnote  :W szkole albo na mieście podchodzę do jakiejś dziewczyny i sie pytam np. Lubisz pierniczki??
--- Koniec cytatu ---

Dark Prince:
Autor: Cheatos01
Temat : TES III Morrowind vs Gothic II
Treść, bądź fragment posta:

--- Cytuj ---Według mnie dodatki lepsze ma TES III: Morrowind ponieważ możesz sobie ściągnąć z neta ile chcesz, z tych ciekawszych wymienię mod better bodies zamieniający wszystkie tekstury postaci przez co gra wygląda olśniewająco, Giants Ultimate lub Creatures of Morrowind dodające wiele ciekawych potworów, Darker Morrowind zmieniający pogodę i tekstury otoczenia na mroczniejsze.
--- Koniec cytatu ---
LOL. TES III ma tylko dwa dodatki (Trójca i Przepowiednia), to co wymieniłeś to jest MODYFIKACJA (podkreśnlenie moje).
 Post znajdziecie tutaj.

Grison:

--- Cytuj ---LOL. TES III ma tylko dwa dodatki (Trójca i Przepowiednia), to co wymieniłeś to jest MODYFIKACJA (podkreśnlenie moje).
--- Koniec cytatu ---

Według mnie to słowem LOL można określić to co właśnie zrobiłeś. Człowiek poprostu przekręcił słowa i przez to wyszła mała zawierucha.

Nie widze nic śmiesznego w poście Cheatos'a, gdyż jest on napisany mądrym językiem i bez rzucających się w oczy błędów. I na pewno jego wypowiedź nie nadaje się do umieszczenia w tym temacie.

Aeskel:
http://gothic.gram.pl/forum/index.php?show...amp;#entry60210
Temat; czy gracze Gothica3 grali w poprzednie czesci?

--- Cytuj ---Ja sam zaczołem moją przygode z Gothiciem, zaczynając od 2 części. Nie mogłem jej przejść, i wtedy kupiłem G1. Urzekła mnie ta gra, i całą ją przeszłem, a później kupiłem jeszcze dodatek, tzn. NK (Noc Kruka) I przeszłem "dwójeczke" z dodatkiem. Później kupiłem jeszcze G3, ale ponieważ miałem zbyt słabego kompa, skończył w trójke grać po 2 godzinach. Z prostych przyczyn, ponieważ strasznie mi się zacinało. Ale u coci, przeszłem trójke, i tak naprawde do G2NK najbardziej wymiata ze wszystkich serii
--- Koniec cytatu ---
Zaciekawiło mnie jak można zrobić 3 takie same błędy. Dla ludzi nie znających ortografi, powinno być przeszedłem, a nie ; "przeszłem se"

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej