Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Post dnia
Sado:
--- Cytuj --- BEZ BEZIEGO !!!???!!!???!!! TO NIE BĂDZIE GOTHIC !!! G1 , G2+NK , G3 to seria gry które połączone są ze sobą chistorią ,czasem, bezimiennym bochaterem cherosem , i jego kompenami Diego , Milten , Gorn , Lester
. Przewodnikiem tej piątki jest Xardas. Więc pytam po jaką cho...e przez wszystkie te części nie doszło do zmiany postaci ?
Odp. jest oczywista Gothic to Bezimienny bochater i tyle .
Jeśli Gothic 4 wyjdzie z innym bochaterem ,wydany przez inną firmę nie uznam tej gry za GOTHIC
--- Koniec cytatu ---
Cóż, rozśmieszyła mnie ortografia w tym poście. Te wszystkie "bochater" "cherosem" "chistoria" (tutaj padłem). Autorem jest "czarny mag" w temacie "Gothic 4 - jaki będzie"
Samug:
--- Cytat: XAR_DAS ---Co to jest spamowanie?
--- Koniec cytatu ---
Bez komentarza. Koleś mnie rozbroił tym.
Link do tematu: TUTAJ
EDIT
Heh już usunięty. Kurde ci moderatorzy są coraz szybsi.
Dark Prince:
--- Cytuj ---Thoro to bardzo dobrze że podałeś "Karty graficzne, (nie)kompatybilne z grą", lecz niepodałeś tam karty takie jak np GeForce 8800. Ja mam w planie kupić sobie GeForce 8500GT 512 MB 256 Bit i niewiem na jakich detalach będe mógł sobie zagrać. I w tej sprawie proszę Cię byś dodał tam nowe karty graficzne.
--- Koniec cytatu ---
Koleś, GF 8800 jest jedną z lepszych kart dostępnych na rynku. Nie wiem z kąd biorą się tacy ludzie co mają sprzęt rodem z NASA i pytają się czy Mario im się będzie szarpać. ÂŻal.
Altair:
--- Cytuj ---Bardzo ładny wiersz. Błędów nie posiada ortograficznych jak i stylistycznych. Wybrałeś doskonały temat od którego nie odbiegałeś. Myślę, że posiadasz duszę prawdziwego poety. Wykorzystaj swój talent. W wierszu pokazałeś prawdziwe oblicze człowieka. Pokazałeś jaki człowiek jest. Zgadzam się z tematyką wiersz, gdy by nie istniały ostrzeżenia to człowiek robił by co chciał. Jak by np. nie było ostrzeżenia ,że oczy się psują gdy ogląda się telewizor. To człowiek by siedział 24 godziny na dobę przy telewizorze. Twój wiersz powinno przeczytać wiele ludzi ,aby poznać jaki jest naprawdę człowiek. Moja ocena to: 9/10
--- Koniec cytatu ---
Post Walentin z tematu "Warny, warny" czy jakoś tak, założonego przez ridera.
Spadłem z krzesła, dostałem ataku niepohamowanego rotfla połączonego z padaczką epileptyczną i niekontrolowanym oddawaniem moczu. Nawet nie będę komentował...
Dante:
Pan Atrhas95
--- Cytat: Arthas95 ---Jan nie kumam takiej rzeczy: Jestem magiem. Co dają mi runy? obrażenia takie same jak na zwojach. Do stworzenia runy, trzeba ZWOJU z TYM zaklęciem + kilka innych rzeczy. Czy one mają jakiś lepszy efekt np. Runa OGNISTA STRZAÂŁA albo Runa TWORZENIE SZKIELETU GOBLINA. Nie chodzi mi o runy teleportacyjne, lecz o te z zaklęciami. Czym one się różnią od zwoi? Wartością i czym jeszczę?
Kiedyś słyszałem o jakimś mieczu. Nazywa się chyba URIZJEL. To jest miecz? Jak tak, to jakie obrażenia i jakie wymagania? Jak można go zdobyć?
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej