Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Post dnia

<< < (10/55) > >>

Sado:

--- Cytuj ---a wlasnie tam dzisiaj zapisalem dzienki Kryha a tak przy okazi zaraz bede mial 4rozdzial i mam pantrzesz lowcy orkow a sily mam 88 i jestem miszczem b.dwurecznej i adptem b.jednorecznej wystarczy

--- Koniec cytatu ---

Muechecheche, nasz ukochany Paddy ponownie wkracza do akcji.

Rozbrajają mnie te jego:

- dzienki
- okazi
- pantrzesz (zgon)
- miszczem (n/c)

Ech... żal.pl

r4d00:

--- Cytat: ÂŁukasz425 ---Czy to pełna wersja bo może być to demo bo tak robi się jak ktoś ma demo bo kiedyś miałem Gothica z komputer świat i była to wersja demo i później pożyczyłem Gothica od kolegi pełną wersje

--- Koniec cytatu ---

Nie ma to jak interpunkcja, nie ma to jak "piernik do wiatraka".
Pozdro.

Anmarius:
Kurna, po przeczytaniu paru postów, ja po prostu nie mogę. Sorry za offtop, ale muszę to powiedzieć. Kur**, czy Wy, jak mieliście początki z netem, też tak nie pisaliście ? Założę się, że tak... Więc, nie wiem, o co Wam chodzi, ciągłe naśmiewanie się z Paddiego. Dobra, popełnia masę różnorakich błędów i te pe, ale czy Wy w ogóle wiecie, że po drugiej stronie siedzi żywa osoba z krwi i kości ? Chyba nie... Bez urazy, ale po prostu to jest chamskie...

Dark Prince:

--- Cytuj ---Bez urazy, ale po prostu to jest chamskie...
--- Koniec cytatu ---

Chamskie to będzie dopiero.

--- Cytuj ---No wlasnie jak to zrobic gdy sie zapomnialo loginu! Na tym forum brak opcji "przypomnij login" prosze o zrobienie czegos takiego, to jest moje drugie konto ale chce zajerestrowadz na email na kturym mam stare konto kturego nie chce!    z gory dziekuje za pomoc: Patryk Jarosz
--- Koniec cytatu ---

Kup Bilobil, może przypomną ci się zasady ortografii, albo twój login. Rozumiem, że napisanie słowa 'który' poprawnie i do tego z przecinkiem, przed owym słowem może sprawić niektórym personą problem, jednakże można się tego nauczyć, wystarczy chcieć. BTW nawet Surykatka lepiej zna ojczystą ortografię niż Ty.

--- Cytuj ---Czternastolatek z Irlandii, nie wymagajmy od niego pięknej polszczyzny
--- Koniec cytatu ---

Nie zgadzam się z tobą. Mam 15 lat i jak gadam z 'angolami' to staram się zachować zasady ich ortografii.

Casano:

--- Cytuj ---Nie zgadzam się z tobą. Mam 15 lat i jak gadam z 'angolami' to staram się zachować zasady ich ortografii.
--- Koniec cytatu ---

czegoś tutaj nie rozumiem. Czy to oznacza, ze jeżeli ty masz 15 lat, i zachowujesz sie tak jak sie zachowujesz, to czy każdy inny 15 latek, tak samo ma sie zachowywać? jeżeli tak myślisz, to jesteś w wielkim błędzie, bo uwierz, ze nawet taki jak TY popelnia śmieszne błędy, które nieraz napotkałem. Myli sie jak każdy człowiek. Wiec prosiłbym o trochę powagi.

Po drugie nie rozumiem , po co tego typu dyskusje tutaj są przeprowadzane. Temat służy do odnotowania, najśmieszniejszego postu danego dnia i koniec. Więcej komentarzy możecie sobie udzielać na gg, bądź pw, a nie tutaj, jeszcze tak żałosne.

Uwierz mi, ze teraz ja Cie będę miał pod dokładną obserwacja.....

Ps. Oczywiście dotyczy sie tych którzy dyskutują tutaj na temat tej samej osoby.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej