Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Post dnia

<< < (9/55) > >>

Mike Inez:
Niejaki Paddy założył taki oto temat(pisownia oryginalna):

--- Cytuj ---Naj szypsze przejscie gry bez kodow!, co o tym sadzicie nie morze byc "marvin mode"! bo nie za
--- Koniec cytatu ---
Naj- taka gazeta dla kobiet z niskimi wymaganiami.
Szypsze to pewnie jakaś onomatopeja, dwuznak psze..."sz"; prze i rodzi.
(...)Nie morze(...)- jak nie morze to staw, albo i jeziorko.

--- Cytuj ---Gralem sobie w G2 noi zachcialo mi sie plywac, wystarczy pojsc do portu, wybralem miejsce pry statku poplynelem w strone mniej wiecej dworu Irdorad wiedzialem ze to nie morzliwe ale chcialem sprubowac. No dobra do rzeczy, czeba plynac po skosie o tak:
|
|/_
ta gruba linia to sa skaly i klify ta po skosie to kierunek plyniecia a ta "lezaca" to molo gdzie lerzy brylka rudy, po chwili jest komunikat ze piranie jedza twoje buty noi slychac dziwne dzwieki ale nic plyniemy dalej i zaczyna sie filmik. lol.gif
--- Koniec cytatu ---
Niewątpliwy plus za graficzne ukazanie problematyki się należy.
W jednym miejscu pisze "lezaca", a kawałek dalej "lerzy" cóż za konsekwencja.
Czeba i nie czeba, ale czy albo i czydzieściczy błedy to za wiele.

--- Cytuj ---co wy nato tak morzna zrobic majateg bez kupowania stali!
--- Koniec cytatu ---
To tak dla smaku, z innego tematu. Bogaćmy się, zbijajmy majątgi.
A wytłumaczeniem tego wszystkiego jest to:

--- Cytuj ---3.nie mam polskich znakow bo na konsoli jestem cool.gif
--- Koniec cytatu ---
Joł, joł mój ziomku. Ta emota doskonale oddaje twe uzdolnienia! Ave antychryst i antypapież Kominek!

Elrond Ñoldor:

--- Cytuj ---jak skopiować savey??? ja nie umiem!!!!!
--- Koniec cytatu ---
- post "kogoś" z bardzo dziwnym nickiem w pewnych problemach...

Czy trzeba komentować? Nie wydaje mi się... LUL

Dark Prince:

--- Cytuj ---klikam na gothic 2 noc kruka i ładuje sie pasek inscenizacja i konfiguracja lub nie.najpierw jest czarny ekran a potem sie wyłancza mam xp prubowałem wielu sposobów i tak mi nie działa u kuzyna weszła bez pszeszkut nic sie nie działo mu na kompie nie tneło mu sie a ni nie skakało a ma gorszy komp od mojego i też ma xp.pomocy prosze was pomuszcie g2 noc kruka to moja ulubiona gra!!!!
--- Koniec cytatu ---

Wydaje mi się, że ten pan również pisał z konsoli i przez to nie mógł poprawnie napisać co drugiego słowa, a o znakach interpunkcyjnych nie wspominając. Rozumiem, ze na takim DualSchock'u nie wiele można zdziałać, ale to już jest przesada. Być może, jak komuś uda się przetłumaczyć twojego posta, to ci  pomoże.

Nie zgadniecie jak ten ynteligent nazwał ten temat.

--- Cytuj ---super problem z grą,
--- Koniec cytatu ---

Elrond Ñoldor:

--- Cytat: Paddy ---na mnie zucal sie wlasnie on i ryzowy pupek tylko jedno pytanie jak idac do sekty doszles do NW? najlepiej wez wode i w dlugom

--- Koniec cytatu ---

Kolejne dziecko "neo" dla którego używanie poprawnej polszczyzny jest jak zdobycie Rysów ;]. Jak się postara i potrenuje to może będzie normalnym człowiekiem... Hmmm... widziałem wiele postów tego autora które wyglądały podobnie... Dobrze mówiłem, dwa posty wyżej.

"ryzowy pupek" - lul, aż mi łzy poleciały ze śmiechu.

"jak idac do sekty doszles do NW?" - po prostu, mógł iść w nocy. Tyle ludzi zbłądziło...

Link:http://gothic.gram.pl/forum/index.php?show...amp;#entry51634

Mike Inez:

--- Cytuj ---Kolejne dziecko "neo" dla którego używanie poprawnej polszczyzny jest jak zdobycie Rysów ;]. Jak się postara i potrenuje to może będzie normalnym człowiekiem... Hmmm... widziałem wiele postów tego autora które wyglądały podobnie... Dobrze mówiłem, dwa posty wyżej.
--- Koniec cytatu ---
Widzisz, problem polega na tym, ze teraz sam sobie zaprzeczę. Tak jak wyżej ciąłem z Paddego bekę za to jak zapisuje swoje wypowiedzi, tak teraz odwracam to o 180 stopni.

--- Kod: ---Urodziny: 24 Czerwiec 1993
--- Koniec kodu ---

Dane Paddego, skądinąd wiem, ze jeżeli nie używa pewnych sztuczek, a po nim bym się tego nie spodziewał, to jest to prawda. Czternastolatek z Irlandii, nie wymagajmy od niego pięknej polszczyzny, jeżeli do ku.rwy nędzy nie potrafi jej zachować połowa polaków z dziada pradziada, którzy przesiadują całe lata w polskich szkołach.

A Ty drogi Elrondzie, nie szafuj tak zwrotem dziecko neo itd.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej