Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Post dnia
Sado:
--- Cytat: Lord Grom ---Ja też się zgłaszam .
ZA PROSIACZKA!
--- Koniec cytatu ---
Hmm... przejaw inteligencji dziecka neostrady. Tutaj link do posta: http://gothic.gram.pl/forum/index.php?show...8613&st=20#
Hillel:
Autor: Lord Grom
Treść:
--- Cytuj ---W których miastach są zloty fanów gothica?
--- Koniec cytatu ---
Komentarz niepotrzebny, chłopak po prostu zrobi tu karierę. Temu forum potrzebny jest chyba jeszcze jeden mod, weźcie pod uwagę pana Groma. Sam nick budzi strach...
Tiw:
A oto przykład kolejnego usera, który nie czyta nazwy tematu:
--- Cytat: Saturasek ---Ja najlepiej chyba lubie Nowy Oboz jest cool i spox
a wogóle to lubie wszystkie ale najlepszy jest nowy oboz
--- Koniec cytatu ---
Nazwa tematu- Chrześcijanie, dziwne powiązania
Altair:
A to był temat o orkach, ale został usunięty. Jadłem wtedy obiad, jak to czytałem, i o mało się nie udławiłem.
--- Cytuj ---witam chciałem napisac o orkach.Orkowie są rozne te z khorinis najdowały pos wpłwem sniacego ktory nie dbał o ich nauke a ci orkowie z kontentu mieli stycznosc z ludzmi z normaru przed atakiem wiec nauczyli sie ich mowy i przejeli wiele umietnosci handlowali z nemi udoskonali technike ludzi i przystosowali do własnych potrzeb 10 lat temu orkowie atakuja ludzi z powodu mnozniej zimy belar zesłał z xardas potem poszedł do gorniczej doliny mysle ze xardas po przybyciu oddalił sie od magów ognia i zaczoł wykonywac tego polecenia beliara sniacy mozebył zbyt potezny lub niezalezny beiar chciał sie go pozbyc i wszytko było dobrze potem xardas odwocił sie po zebraiun mocy i stanoł po stronie orków wyporzył ich w wieksza inteligencje i dał wieksza mage i rzadzi nie buduja własnych miast ani budynow tylko korzystaja z ludzkich a wy co o tym sadzicie?
--- Koniec cytatu ---
Arkhan:
Autor - Lord Grom
Temat - Postal 2
--- Cytuj ---Ja też grałem w Postala , bo uważam , że tam są świetne gadki biggrin.gif
Bardzo podoba mi się ta gra , chociaż ja uważam , że byłaby lepsza jakby widok był na całego bohatera.
Lubie w niej to , że da się tam załatwiać i kopać. biggrin.gif
--- Koniec cytatu ---
...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej