Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Post dnia
Arthas:
Mnie natomiast zniszczył post Riddle'a. Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu. n/c
--- Cytuj ---Arkhan ty wytłoczona biulwo popychana przez większość mieszkańców górnego śląska... Po co Ci się pakować w coś co jest dłuższe i większe od Twojego mózgu? Jesteś rozciapcianym dzieciakiem umiącym napisac tylko to co wychodzi z Twojej chorej psychiki. Masz kompleksy: rozumiem. Masz ujemne IQ? Również zrozumiem, ale na Boga którego nie ma Twojej zrytej psychy nigdy nie skumam. Widać za mało Cie popychali w dzieciństwie...
--- Cytuj ---tak bo jak inaczej. Niestety jesteś tak rozgarnięty jak eł ął i w drugą stronę bo widzisz muszę niestety pare razy się żegnać tak jak ty wspomniałeś musisz wiedzieć że byłem obecny.
--- Koniec cytatu ---
Owszem bo Twoje posty przedstawiają to czym na forum sie prezentujesz... W tym wypadku: nic
Z wyrazami szacunku...
--- Koniec cytatu ---
Tiw:
Post dnia... jest ich kilka TUTAJ . Jest to żenująca kłotnia na temat DODO. Niewiele osób zwróciło uwagę na nazwę tematu, bardziej przejmowali się żeby dos**ć innym. Nie jest to offtop, jest tam wiele postów dnia świadczących o głupocie niektórych userów itp.
Podlizać się, hahaha. Pokazałem poprosu temat, w którym rozwinła się dosyć wulgarna i obraźliwa dla niektórych "dyskusja".
Nigdy nikomu w d*pe nie wchodziłem i nie mam zamiaru, a sygnatura jest żartem. Chyba jesteś przewrażliwiony na punkcie lizusostwa, bo myli ci się ono z poczyciem humoru. Pewnie wkrótce zaczniesz się czepiać avatara, że podlizuje się fanom tej bajki.
Altair:
Elitarny Wojownik - nie wiedziałem, że uczestniczyłeś w tej "kłótni". Jak widzisz, nazwa tematu brzmiała "Przemyślenia na temat DODO", a nie było tam kłótni, lecz czysta dyskusja. Niektórzy jednak userzy są tak głupi, że nigdy nie zrozumieją tego słowa, a na forum wiecznie będą "kłótnie". Nie wiem komu chciałeś się podlizać, ale na pewno ci się to nie udało. A o twoim lizusostwie najlepiej świadczy twój sig (post wyżej też).
A to post Rajcy, w dyskusji na temat DODO. Prawie udusiłem się ze śmiechu .
--- Cytuj ---Zastanawiam się mój drogi Darowany (i) Porwany nad tym twoim Baphometem. Wiesz coś na temat symboliki okultystycznej? Czy może jesteś nowomodnym szatanistą i wyobcowanym odludkiem, dlatego popierasz tych, którzy są u władzy(acz przy okazji mają niedowład mózgu...).
W sumie jesteś tak mhroczny, że ciężko mi z pomroki twych postów coś doczytać, coś co niosłoby treść, bo pustosłowie to uprawia i mój niespełna roczny bratanek, inna artykulacja i zasób słów- treść(albo jej brak) ta sama.
Oczywiście nie da się nie zwrócić uwagi na twój poziom ironii, wysoce rozwinięta. Doprawiona szczyptą sarkazmu z nutką cynicznego zacięcia(na tętnicy mózgowej...sry.). Kocham te pseudo mądre i jakże bogate w wartość merytoryczną wzwody intelektualne. Prawdopodobnie osiągane w stanie erekcji...
Dalej, DODO, pokemon polonista. Nie wiem kiedy ewoluuje, ale prawdopodobnie dzieje się to wstecz, swoista de ewolucja. Odrzucony przez społeczność szkolną odbija sobie na forum i jest heppi. Koffaja go wszyscy więźniowie. Często sie myje :D
Ot, teletubisiówasz, jakie to fajne nic dosłownie, a każdy wie o co mi chodzi.
Nieraz wybatożony, pejczem słownym, dostawał opierdołki od niejednego. Zawsze swoje wie. Prawie jak Dr. Oetker, wsyp zamieszaj i wyjdzie bagno.
Jak cos sobie przypomnę to napiszę. Tak was kocham.
Zastanawiam się gdzie się podział Ash Keczap, tak długo pozwalać chodzić dzikim pokestworom na wolności? A nuż go ewolucja w Doduo dosięgnie i nie zmieści się do pokeballa?
--- Koniec cytatu ---
Było już wyżej. Poza tym ten post był napisany wczoraj [Arthas]
Przegapiłem :p
Legolas:
Ja podam tylko jeden post dosyć krótki ale podobny do pewnego posta, który był już wcześniej.
--- Cytat: Cor Kalom ---Lordzie Sado zostać zostać twoim czeladnikiem?
--- Koniec cytatu ---
"Kali być głodny"
To jest nowa forma pytania o to by zostać czeladnikiem została ona ulepszona oraz skrócona.
Tiw:
Jest to temat "Co myśleliście o Gothic'u 3 nim w niego zagraliście?"
Oto pierwsza odpowiedź:
--- Cytat: Lord Grom ---Mam 2 GB ram lub więcej i kartę GForce Galaxy 7 series ii pójdzie
e jak sie daje sygnaturki do wiadomości?? ta karta z Nvidii i jak sie pisze wiadomości do np. ciebie nie na forum
--- Koniec cytatu ---
Facet ty wogóle czytasz nazwe tematu, czy piszesz gdzie chcesz i co chcesz??
Widze, że post spamera został już usunięty.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej