Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Post dnia
Isentor:
--- Cytat: Maciekar ---Gratuluję. 500 użytkowników dla strony, która ma 2 lata to już naprawde dużo. Niech Tawerna rośnie. Na tawernie jestem od 15.04.07r. więc nie tak dawno i jedyne zauważalne, co się zmieniło to skórka.
Ekhem...trochę późno się obudziłeś, bo zarejestrowanych użytkowników mamy już ponad 6tys. - Triv
--- Koniec cytatu ---
Spostrzegawczość dzisiejszej młodzieży nie stoi na wysokim poziomie. I kolejny przykład tego, że mało kto czyta poprzednie posty...
P.S.
Nr użytkownika: 3,482 - ÂŚmiać się czy płakać
Sir_William:
--- Cytuj ---O, to nasz raper jest specem też w 2D... nie no, jesteś bardzo wszelako utalentowany.
Co do tekstur, to nie znam się na rzeczy, ale nie jestem przekonany co do twojego wytworu. Pierwsza rzecz, to strasznie oszczędzałeś miejsca, dlatego tekstury wchodzą sobie na głowę. Same tekstury w sumie... Niebardzo wiem jak je ocenić, ale bardzo dziwnie to wygląda. Dałeś rozwarty ryj tego zwierza no i tułów. Chyba to nie jest kompletny model? W każdym razie nie jest źle, jeśli sam to wykonywałeś :p.
--- Koniec cytatu ---
Post jest autorstwa Altair'a. Rozbawił mnie swoją ironią na końcu swojego pierwszego zdania. Reszta jest równie zabawna. Mam nadzieję, że autor nie obrazi się na mnie z powodu wykorzystania tutaj jego dzieła, jednak jest to mój typ na "Post Dnia".
r4d00:
--- Cytat: Lesterkoles ---Więc tak gdzy magowie tworzyli barierę jej magiczną strukturę zakłucił ÂŚniący gdyż jest potężną iostotąm niemógł jej zniszczyć więcją powiększył bądź sama jego obecność ją powiększyła. Gdyż śniący miał wpływ na stworznie bariery i był istotą MAGICZNÂĄ TYLKO jego zniszczenie mogło zniszczyć barierę.
--- Koniec cytatu ---
Nie ma to jak wysławiać się w sposób, aby wszyscy zrozumieli. Dobija mnie poziom "intelidżencji" dzisiejszej młodzieży. O ortografii nawet nie wspomnę ( jak Polak może nie potrafić poprawnie złożyć zdania w ojczystym języku???!!! ). A tak poza tym, to miłego wieczoru życzę .
Dee'mon:
Mi przypadły do gustu 2 posty
Gothic 3-Postacie w g3, Jaka wedlug kazdego jest najlepsza postac
--- Cytuj ---Najbardziej postać w GIII są: Stary Diego, Silny Gorn, Bagienny Lester, Magiczny Milten XD, Mściwy Lee i Najemny Lares shifty.gif
--- Koniec cytatu ---
Najbardziej postać w GIII- Kali też być głodny
Gothic 3-Interaktywna mapa
A to post który mnie rozbawił swoją ortografią
--- Cytuj ---mi ta mapa nie chodzi wogule bo wyswietla sie rze jest jakis błod
--- Koniec cytatu ---
Och co za piękna ortografia ciekawe gdzie takiej uczą. Niestety jak powiedział DODO zaczynam się zgadzać z niektórymi pomysłami Romka Edukatora.
Thoro:
Post Rajczu
--- Cytuj ---Zastanawiam się mój drogi Darowany (i) Porwany nad tym twoim Baphometem. Wiesz coś na temat symboliki okultystycznej? Czy może jesteś nowomodnym szatanistą i wyobcowanym odludkiem, dlatego popierasz tych, którzy są u władzy(acz przy okazji mają niedowład mózgu...).
W sumie jesteś tak mhroczny, że ciężko mi z pomroki twych postów coś doczytać, coś co niosłoby treść, bo pustosłowie to uprawia i mój niespełna roczny bratanek, inna artykulacja i zasób słów- treść(albo jej brak) ta sama.
Oczywiście nie da się nie zwrócić uwagi na twój poziom ironii, wysoce rozwinięta. Doprawiona szczyptą sarkazmu z nutką cynicznego zacięcia(na tętnicy mózgowej...sry.). Kocham te pseudo mądre i jakże bogate w wartość merytoryczną wzwody intelektualne. Prawdopodobnie osiągane w stanie erekcji...
Dalej, DODO, pokemon polonista. Nie wiem kiedy ewoluuje, ale prawdopodobnie dzieje się to wstecz, swoista de ewolucja. Odrzucony przez społeczność szkolną odbija sobie na forum i jest heppi. Koffaja go wszyscy więźniowie. Często sie myje :D
Ot, teletubisiówasz, jakie to fajne nic dosłownie, a każdy wie o co mi chodzi.
Nieraz wybatożony, pejczem słownym, dostawał opierdołki od niejednego. Zawsze swoje wie. Prawie jak Dr. Oetker, wsyp zamieszaj i wyjdzie bagno.
Jak cos sobie przypomnę to napiszę. Tak was kocham.
Zastanawiam się gdzie się podział Ash Keczap, tak długo pozwalać chodzić dzikim pokestworom na wolności? A nuż go ewolucja w Doduo dosięgnie i nie zmieści się do pokeballa?
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej