Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Post dnia
Respev:
Temat: Gothic 3: Bractwo Bimbra
Treść:
--- Cytuj ---czy chcielibyście dodatek do Gothica 3 pt.Bractwo Bimbra. A moze gildie np. Magowie Bimbra, Wojownicy Wiśniówki. hehe.....Prosze wyrażcie swoje opinie na ten temat.ja osobiscie mówiac to wolałbym dodatek.Akcja toczyła by się w miejscu podobnym do Jarkendar, tylko z zabudowaniami ze starożytnego Rzymu lub Grecjii. Byłby tam święty dla mieszkańców tejh krainy artefakt: Pradawny Bimber.
--- Koniec cytatu ---
Arkhan:
Gothic 1 - Kobieta
Autor:
--- Kod: ---Witam, pamietacie moze filmik rozpoczynajacy gothica 1. Tam byla jakas dziewczyna ktora nasz bezimmienny ciagle szukal i wypytywal. Czy myslicie ze pomiedzy nimi moglo cos zajsc ? A moze wiecej niz tylko przyjazn czy chcec przetrwania .
Zapraszam do dyskusji...
--- Koniec kodu ---
Jedna z odp:
--- Kod: ---Ja myślę,że razem w więzieniu mogli siedzieć,albo zamienili kilka zdań przed skazaniem za barierę.Albo po prostu spodobała mu się i sobie postawił nadzieję na np.gromadkę dzieciaków :P
--- Koniec kodu ---
Po prostu...
wahhahahahahahaha!!!!!
Kozłow:
Post pana Pytokara w temacie "Najtrudniejsza misja w G3"
--- Cytuj ---ja sie menczyłem z poczontkiem gry bo nie wiedziałem o co biega i doszlem max do cape dun i zaczolem wybijac wszystkich bo nie wiedzielm co cza robic f*** nadal nie mogem przesc gothica 3 morze ktos zrobi poradnik i wysle na ponczek122@o2.pl plsss morzecie co kilka misji wysylac a dobrze by bylo z screnami:)
--- Koniec cytatu ---
Hmmm... kilka uwag :D
- doszedł max do Cape dun hmm.. jak można dojsc maksymalnie dokądś? xD
- ÂŚwietna taktyka na ukończenie gry to wybicie wszystkich, kiedy nie wie sie co trzeba robić ;]
- "gothica 3 morze ktos" - nie wiem po co tu taka wstawka... Morze to głębokie i szerokie :D
- ponczek122@o2.pl - <lol2>
- "morzecie" - Morzemy xD
- A tak w ogóle to jaka jest według ciebie najtrudniejsza misja, bo chyba jest głęboko ukryta lub nawet zaszyfrowana w tym poście ;]
Altair:
Temat "Kody wcale nie są złe":
--- Cytuj ---Kody to zło gorsze od samego Beliara! Przez nie psujesz sobie całą rozgrywkę, i to przenosi się na inne gry! Dlaczego odłożyłem gothica na pare miesięcy? Bo użyłem kodu na nieśmierelnośc, puźniej jeszcze a tak sobie na siłe- jak się okazało wkońcu było cheat good, kasa, itemy. Kody to jeden z największych koszmarów XXI wieku. Plusem kodów, jest to, że czasami nas ratują np. kiedy nie pomyślicie, żeby zacząć wyzwalać trelis zabijając pierw samego przywódce.
--- Koniec cytatu ---
Dziecko, otóż Beliar tak naprawdę nie istnieje. Jest to bóg wymyślony przez twórców sagi Gothic. A jeśli nie chcesz używać kodów, to po prostu nie używaj. Może i psujemy, ale na własne życzenie. W sumie to dużo tutaj nie napiszę bo niebardzo wiem jak komentować ten post...
Sir Kry:
--- Cytuj ---Paladynów lubię za:
- Hmm... Właściwie to nie lubię paladynów twisted.gif
Paladynów nie lubię za:
- Zarozumiałość
- Są cholernymi flegmatykami (Z tym ich dawaniem dowodu na wszystko [ Ciekawe czy jakby wsadzili cię do lochu a ty powiedział byś że musisz się wysikać to oni powiedzieli by: "A masz na to dowód?"])
- Przypisywanie sobie czyiś czynów ( twisted.gif )
- Zbroje (szczerze nie podobają mi się - a właściwie na Bezimiennym żle leżą sad.gif )
- Są przykupersami magów i króla
- Niby tak gadają o braterskości (a co było w GD?:
1) Ten paladyn (chyba Marcos) siedzi w jaskini a Garond był tak chojny że przysłał mu aż dwuch ludzi)
2) Strasznie szybko Hagen zaczoł fatygować się żeby odbić zamek w GD (Najemnicy zebrali by się i poszli kupą jak brat z bratem i powtżynali by i orków i paladynów!)
- Służą królowi (nie chodzi o to że są przykupersami [to napisałem wyrzej] tylko oto że król wsadził mnie i Lee do koloni [i w sumie że wogólne za to że król wydał rozkaz zrobienia magicznej bariery]
Nool, ale sie rozpisałem...
A jeśli chodzi o najemników:
Lubię ich za:
- Styl życia
- Zbroje
- Starzy kumple z koloni
- Ludzie typu Bulko i Raul (Zawsze jest komu przylać w morde jak jestem zły twisted.gif - praktycznie za każdym razem jak tylko jestem na farmie to daje wszystkim po pysku)
- Można bić paladynów!!!
- Możliwość nauki kucia broni z magicznej rudy
- i wiele innych
Nie lubię za:
- Onar nie chce płacić dniówki blink.gif
- Czasami denerwóją swoim zuchwalstwem...
--- Koniec cytatu ---
Może nie śmieszne ale lubie to
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej