Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Post dnia

<< < (24/55) > >>

Eregrin:

--- Cytat: Rychu, mag Beliara ---Dobra. Cześć wszystkim i dzieki za pomoc. Pa :**** :P:P:P:P :];] ;];];];];];];];];];];];];];;];;/;/;/;/;/;/;/;/ ;p;p;p;;p;;p;p;p;;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p
--- Koniec cytatu ---
http://www.gothic.gram.pl/forum/index.php/topic,16921.msg113744.html#msg113744

Niedość, że nie umie używać opcji edytuj, to jeszcze te emoty ^^.

Szarleǰ:

--- Cytat: Orkowy Rozpruwacz w 07 Czerwiec 2008, 15:15:02 --- Stawiam na Rhobara!!! Jest Palladynem i ma moc Innosa, wg mnie Beliar jest zbyt oślepiony złem i nienawiścią. Adanos by nie maczał w tym palców. Poza tym Zuben może i walczy dwoma ostrzami, ale nie odróżnia końców miecza 8) . Moc Beliara to cień, a każdy wie, że nawet świeca go rozproszy :) .

--- Koniec cytatu ---

Post po prostu wymiata jak forum przeszukałem wzdłuż i wszerz, lepszego nie znalazłem. Ale padłem ;D.

Eregrin:

--- Cytat: Myrtir w 11 Sierpień 2008, 20:17:55 ---Rosja to sukinsyny... sam to bym ich "kill em" ale na wypadek ataku jądrowego na syberii jest 30 tysięcy T-34 które nie wymagają prądu do działania. Ja tych kacapów nienawidze i zarżnął bym ten chory kraj utopiony w wódce.

--- Koniec cytatu ---

Rotfla zaliczyłem czytając tego posta ;D Rozumiem, ze można kogoś nie lubić, ale aż do tego stopnia? :D

user no. 11627:

--- Cytat: KravMaga1993 w 16 Sierpień 2008, 14:38:15 ---Poziom jest nie ważny, do górniczej doliny dostaniesz sie przez kopalnie jest to skrót. Wychodząc biegniesz szybko na tą wielką wyrzutnie i wchodzisz orkowie ciebie nie złąpią, tylko uwarzaj.

--- Koniec cytatu ---
Hmmm..., czyżby orkowie zaopatrzyli się w wyrzutnie rakiet Patriot? :D

Serail:
Patrzcie co znalazłem w odmętach forum.

--- Cytuj ---Chwała Innosowi !
W Ciebie wierzymy,za Ciebie umieramy,z Tobą stąpamy
--- Koniec cytatu ---

Ech, ktoś tu chyba przedawkował Gothica;/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona