Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Post dnia
Rodney164:
Cóż zauważyłem że coraz to bardziej zastanawiający ludzie stają się userami tego forum, lecz ten użyszkodnik zasłużył na specjalną uwagę.
Lney
Wyznanie: Innos
Rasa: Ork
--- Cytat: Lney w 17 Lipiec 2008, 11:52:42 ---chciałbym zobaczyć wyspe korinis pod panowaniem orków xD (choć wolałbym by to ludzie wygrali wojnę bo nienawidzę tych przebrzydłych , zielonych,przy głupawych bestii) chciałbym zobaczyć znowu górniczą dolinę , tylko odbudowaną ;p
Ale to mało prawdopodobne by akcja dodatku toczyła się w Khorinis prędzej na wyspach południowych albo w tej nowej krainie z drogi innosa.
--- Koniec cytatu ---
Jest niesamowity, gdyż jak widać nie tylko nie umie pisać, że tak powiem po "Polskiemu", ale ma dość niską samoocenę (w swoim profilu wybrał rasę Ork, a w swym poście napisał co myśli o Orkach i komu kibicuje). To nie koniec! Od razu widać jak obeznany jest w z góry ustalonej fabule dodatku do Gothic III i Arcania: A Gothic Tale, o 3 wiadomości oddalony od najnowszej post Robena wszystko tłumaczył :). Zupełnie jak w jakimś Tele Mango: "Ale to nie wszystko, gdyż czytając ten post możesz otrzymać "krainę z drogi innosa" zamiast krainy z drogi Adanosa + nóż z OgRaNiCzNiKiEm!!"
Ps. Zapomniałem o linku do tematu : http://www.gothic.gram.pl/forum/index.php/topic,14677.40.html
Serail:
Mnie rozbawił user Zietek coś tam, mianowicie napisał.
--- Cytuj ---Na przyszłość korzystaj z opcji szukaj
http://www.gothic.gram.pl/forum/index.php/topic,13453.0.html
Temat zamykam.
--- Koniec cytatu ---
Niby nic specjalnego, ale ten dopisek na końcu "temat zamykam" jest zabójczy ;]
PS. Zietek, coś ci się nie udało chyba, bo sam musiałem temat zamknąć...
EDIT: Posta usunąłem, bo był tak śmieszny, że aż głupi, ale nic nie mówię, bo Ziętrek i tak dał mnie na swoją czarną listę i nie moge wysyłać mu PM, co zresztą utrudnia mi pracę, bo user zasługuje na wiele warnów, a tak muszę mu je dawać bez ostrzeżenia słownego.
Eregrin:
--- Cytat: zietek2703 w 20 Sierpień 2008, 14:08:22 ---Serce smoka jest po to żeby naładować oko innosa.
--- Koniec cytatu ---
W mrocznych Tajemnicach występuje Oko Innosa? :d
A co do powyższego: Czy mógłbyś mi podać linka, do tej wiadomości? :D
Serail:
Reakcja Respeva na to, że Tom (bandyta z NK) może zostać piratem:
--- Cytuj ---Srały muchy, będzie wiosna.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem jak was, ale mnie ten tekst rozwala :D
Doman:
--- Cytat: Rychu, mag Beliara w 22 Sierpień 2008, 14:25:23 ---mi sie podoba moszna poczuc klimat gry i tak fajnie napisane rub tego wiecej
--- Koniec cytatu ---
poza świetną ortografią - moszna ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej