Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Post dnia
Doman:
--- Cytuj ---Mam teraz 3 czy 4 lub 5 level w Noc Kruka i próbuję pozabijać smoki.Z tych czterech:
-bagienny,czyli Pandrodor
-kamienny,czyli Pendrakhan
-ognisty,czyli Feomathar
-lodowy,czyli Finkregh
--- Koniec cytatu ---
3/4/5 lvl i chce pozabijać smoki ^^ :)
Mc:
--- Cytat: Eregrin w 24 Lipiec 2008, 15:22:56 ---...Cenie obie krytykę, jednak nie z dodatkiem takich żartów, jak np. porównywanie mnie do kogoś innego... Sprawa zamknięta, bo i ja nie lubię zbytnio o takowych rzeczach pisać... Odpowiedź masz więc taką: ÂŻart jest żartem, jeśli nie obraża innej osoby, bądź też nie ma na celu niczego złego... Jednak, jak taka osoba jest urażona, ma prawo o tym powiedzieć odpowiednim "władzą", że tak powiem o tym. Sprawa jest moim zdaniem zamknięta.
--- Koniec cytatu ---
Tak, ja jestem wyrozumiały ^^ i szanuję każdy postę, a tym bardziej nie zwracam się z byle śmiechem do władzę :)
Z powodu paru szczegółów w poście usunełem początek, żeby nikogo nie obrazić, i aby nikt nie stwierdził że się śmieje z kogoś wyżaleń.
A do tego dość mądra koncepcja.
Kapii:
--- Cytat: Smok Finkregh w 04 Sierpień 2008, 21:00:28 ---chodowałbym w obozie ser i jabłka, przechowywane w spichlerzu.
--- Koniec cytatu ---
Heh, to tak jak drzewa rodzynkowe. Przecież każdy wie, że ser się w szklarni choduje.
Bela:
--- Cytuj ---orkowie prowadzom wojne z ludźmi ale to nie znaczy że są źli (to chyba ogniwo pomiędzy małpom ,a człowiekiem).
--- Koniec cytatu ---
bosche.. beton, beton, jeszcze raz beton..
Sado:
--- Cytat: Lord_of_Gothic w 10 Sierpień 2008, 10:49:36 ---Jabka daja siłe a grzyby mane. :) Dlatego warto na poczatku gry pujsc do doliny tam gdzie jest Lester :) Tak jest pełna grzybów. A jabka sa u Ruperta (chyba) To ten chandlaż z domu Mattea :)
--- Koniec cytatu ---
mhmhm. Ortografia rlz?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej