Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Post dnia

<< < (22/55) > >>

Doman:

--- Cytat: hawraneek w 18 Lipiec 2008, 09:20:12 ---Czy ktoś wie gdzie mogę znaleźć M16(najlepiej z granatnikiem)-przydałby mi się zamiast kuszy:)

--- Koniec cytatu ---

Dział problemy < gothic 3 :D

Serail:
W temacie o soundtrackach z G3:

--- Cytuj ---Ja gdy to słyszę to się wzruszam , zwłaszcza gdy np przy ardei , jest wspamiała muzyka , a obok jedzą trawe ÂŚcierwojady... xD , ogólnie soundtrack , jest genialny , arcydzieło  Spoko
--- Koniec cytatu ---
Możecie wierzyć lub nie, ale ja przy lekturze tej wiadomości autentycznie się popłakałem (no prawie).

Eregrin:

--- Cytat: Damsem w 23 Lipiec 2008, 13:25:53 ---ja mam new kompa i nawet przeszedłem Gothica 3 drogą rebeliantów i Innosa

--- Koniec cytatu ---

Ocenę, pozostawiam pani mozilli...
download - Mozilla Firefox

przeszedłem ^^
głupia cenzura ;d

--- Cytat: Pan Mroku w 19 Czerwiec 2008, 22:37:27 ---Jaki jest poza forum:Pewnie taki jak na Lord Arthas

--- Koniec cytatu ---

Lol... nie zna mnie chłopak ani trochę, a już  porównuje o_O

Canis:
z "Oceń Poprzednika 4."

Jest to post Pana Mantosa:

--- Cytuj ---...
Eregrin

Nick: Najpierw Arthas95, być może zrobiło mu się wstyd swego wieku i to go skłoniło do usunięcia daty swojego urodzenia. No i pojawił się Lord świata bakterii z domestosa. Aż w końcu postanowił zmienić go na nazwę jego ulubionego środka na owady. Później na chwilę wrócił do starego nicku, ale jako że chciał żeby Grison go lubił, postąpił według jego zaleceń.

Avatar: Hermiuna z Harrego Pottera bijąca po twarzy biednego niewinnego Draco ;/ Pewnie wstawł go dlatego, bo przypomina mu jego ukochaną. Ale i tak jest najlepszy z dotychczasowych.

Sygnaturka: "dobrze że mamy moderatorów" No, racja, bardzo dobrze. Gdyby ich nie było nikt by cię nie powstrzymała przed spamowaniem. Potwierdzenie że czuwają jest nawet zamieszczone w twoim poście.

User: Prezentował i prezentuje wysoki poziom n00bowstwa. Pisze że się poprawi, ale pisze to już od pół roku. Stara się żeby wszyscy go lubili i utrzymuje się w takim przekonaniu. Denerwuje mnie od kiedy zaczął grać w Marant. Tam przeczytałem jego pierwsze posty. Prześladował mnie bardzo długo, aż udało mi się uciec do Zakonu Magii

Zalety: Kiedy jestem smutny to myślę sobie że mu wkopie i poprawia mi się humor

Wady: Spamuje, offtopuje, pisze głupoty, używa głupich skrótów, denerwuje mnie, wypowiada się na temat o którym nic nie wie, robi z siebie pajaca żeby zostać zauważonym.

Skojarzenia: Klik Klik Klik
Obrazek: Comming soon

Stosunek do innych: Wazeliniarz. Jest przesadnie miły.

Jaki jest poza forum: Nie było dane mi poznać

Co sądzisz o jego postach: ÂŹle napisane stylistycznie i czasami naprawdę kują w oczy

--- Koniec cytatu ---

może jest to nieco obraźliwe w stronę pana Eregrina, ale z pewnością każdy w tym ujrzy dużą dozę humoru.

Post został usunięty niestety.

Eregrin:

--- Cytat: VvMcvV w 23 Lipiec 2008, 18:11:58 ---Głupia pytanie o rude itp
Fajna próba ognia

--- Koniec cytatu ---

ÂŚmieszne post
ÂŻałosna pomysł

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18