Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Wasze komóry

<< < (16/22) > >>

Anv:
A ja zaczynałem od jakiejś starej nokii, modelu nie pamiętam wiem że było to jeszcze za czasów zielono czarnego ekranu. Później nastał jakże wspaniały Sony Ericsson t630, telefon dobry i dość długo mi służył. Obecnie posiadam Sony Ericsson D750i, wiem że nie wielu o nim słyszało, jet to "telefón" podobny do W800i (tej samej firmy), właściwie obudowę mają identyczną, różni się tylko kolorami.-Mój obecny telefon jest napradę dobry, denerwuje mnie tylko to że nie należy on do telefonów tak chudych jak np Sagem my300x. Telefon posiada wszytsko co jest mi potrzebne ale planuję wymianę na: hmm, jeszcze nie wiem
Focie mojego fona:

Valdar:
Aktualnie mam białego (wolałbym czarnego ale trudno) SE W850i. Telefon ten bardzo mi odpowiada ponieważ jako Walkman jest nie zastąpiony, łatwy w obsłudze, wszystko śmiga wręcz.

Thorus01:
Ja mam SE k550i. Fajny telefon, dobry wyświetlacz, niezły aparat. W przyszłości chciałbym mieć jakąś Nokie z Sybianem.

Alkenui:
też mam K550i, właśnie kupuje kartę pamięci 4gb i będę śmigał. Na SE K550i bardzo fajnie działają gry 3D

SmoQ:
Ja posiadam SE K530i, bardzo podobny z funkcji do K550i. Przyznam że jestem zadowolony z tego telefonu, aparat 2 megapiksela, wyświetlacz 265 milionów kolorów, slot na karty pamięci. Wszystko to co jest potrzebne w telefonie wg. mnie  ;D Chciałbym sobie jednak zakupić jakiś inny telefon z lepszym aparatem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej