Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Wasze komóry
Seth:
Yhyyymmm ja posiadam samsunga e250 i ja zadowolony za bardzo nie jestem uważam ze ten telefon to jakiś prototyp rozsuwanych samsungów gdyż jak widzę nowsze od niego modele to mój telefon sie chowa w takich sprawach jak wgrywanie np gier java , ba nie mogę zminimalizować muzyki a w nowszych już da rade , dźwięku sms`a przychodzącego nie da się zmienić na swój. Ale dzwoni i pisać się da więc na coś się przydaje
jf:
A ja mam nokie 6020 i mi wystarcza, na razie nie zamierzam wymieniać telefonu na nowszy. Ten działa i jest dobrze. A w sumie miałem dwa telefony: Motorole v51 czy jakoś tak, nie pamiętam bo dawno temu, ale nie kolorowy wyświetlacz, no i teraz mam nokie która jest praktycznie niezniszczalna, jeżeli nie bawimy się w "kto mocniej rzuci telefonem o ściane". Motorola to telefon który mi służył aż rok, bo tak się zawieszał, że się nawet sms-ów czasem nie dało pisac. Ogólnie tragedia z tym telefonem. A nokie kupiłem nowiutką, dbam o nią, i mi się nie opłaca jej sprzedawać, bo dałem za nią 400zł, a teraz 100 chyba nie wezme. Nokia 6020 to bardzo dobry model, u mnie w rodzinie 8 osób ma 6020 i tylko jedna się zepsuła po wpadła do wody, ale telefon bardzo dobry i wytrzymały.
master25:
Hehe ja też mam nokie 6020. Ten telefon mi narazie starczy, jest niezniszczalny, ale mój kumpel ma starszą nokię i bardziej niezniszczalną. Narazie sie niezastanawiałem nad wymianą bo ten jest sprawny.
Jane Doe:
Hej, ja też mam nokie 6020 :D. Rzeczywiście, fon jest niezniszczalny, mój służył psu za zabawkę, potem rozładowywałam się na nim, ciskając nim raz na boisku szkolnym o ziemię, a drugi raz o podłogę w domu, po tym drugim razie wypadła klawiatura. Strasznie chciałabym mieć nowego fona, no ale cóż..
0judge0:
No to ja też się pochwale :D a więc mam SE K800i + kartę 2GBi jestem z niego bardzo zadowolony.
Aparat ma dość dobry 3.2 mpx, autofocus ksenonową lampę błyskową rozmowy 3G itd. itp. <_<
Czyli ogólnie fonik niezły, no trochę ubolewam że nie ma żyroskopu tak jak K850i, niby niepotrzebny bajer, a jednak cieszy(przynajmniej mnie). Uprzednio miałem K700i i też byłem z niego zadowolony, pewnie miał bym go nadal gdybym przez nieuwagę nie potłukł wyświetlacza. Co tu jeszcze mogę dodać, no jeśli chodzi o ewentualne przyszłe zakupy to na pewno pozostanę przy SE serii K.
pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej