Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Wasze komóry

<< < (15/22) > >>

Foltest:
Więc i ja się pochwalę ;p Mam Sony Ericsoon'a K800i. Telefon moim zdaniem nie zawodny, ma wejście na kartę pamięci, odtwarza pliki mp3 i ma radio ;] Posiada także aparat 3.2 Mpix, co w zupełności wystarczy do strzelania amatorskich fotek. Kartę mam 2gb, choć to co na niej jest, zmieściło by się na pamięci telefonu. Zapodam wam grafikę z SE:

Los_Emilos:
Mam K750i ale do marki SE przekonał mnie K510i który miałem przez rok ale trochę był słaby w porównaniu do tego.

Neroalex:
witam

aktualnie posiadam na pewno wszystkim dobrze znanego SE K800i
jestem z niego zadowolony i na obecna chwile nie zamierzam go zmieniać miał kilku swoich poprzedników zaczynając od tych najnowszych :

- SE K750i
- Motoroloa E326
- Nokia 6020
- Nokia 3510i
- Philips 900
- Nokia 3510
- Motorola TALKABOUT - już dość ciężka
- ALCATEL one touch gum db
- i mój pierwszy one touch max - z wysuwaną antenką

koniec

user no. 11627:
Moim pierwszym telefonem był Alcatel kupiony w 2001 roku (jak się nazywał ten model to nie wiem, bo nigdzie nie pisało). Potem była Nokia 3410 (bardzo fajny telefonik, szczególnie do samoobrony^^), następnie Sony Ericsson K510i (brakowało tylko karty pamięci), a teraz mam SE K550i. Uważam, że to dobry telefonik. Ma wszystkie najpotrzebniejsze funkcje (mp3, bluetooth, usb, karta pamięci), więc na najbliższy czas w zupełności mi wystarczy.

Ana:
Telefony które przez swoje życie miałam :
-Sagem MW 3020 (mój pierwszy,fajny był,miałam go z 5 lat temu :)
-Alcatel OT 320 ten to był głupi... Bez koloru i bez sensu...
-LG C 330 z klapką,czerwony. ÂŁadny był...
-Motorola V3 -ta mi się nie podobała,ale miałam ją przez parę miesięcy
-Nokia n70 -Mam ją od Lutego :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej