Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubione i nielubiane misje
Revagus:
Ulubiona:
Fellan - Lubie patrzec jak wali tym młoteczkiem a potem się skuli na ławce i jest wielce obrażony .
Nie Ulubiona
Oko Innosa - Za 1 razem ta misja przekonała do odinstalowania G2 graczy początkujących dlatego że jest skomplikowania trudna i głupia.
marcelek123:
Ulubiona misja
Hm... wiele ich jest, ale najbardziej podoba mi sie Próba Ognia , jest w niej troche roboty , ale cel jest słuszny , gdy ją przeszedłem byłem z siebie dumny
Jeszcze podoba mi sie polowanie na smoki
Najgorsza misja
Szukanie i zabijanie orków hersztów , dużo roboty, i ich szukanie jest monotomne
Zax:
Ulubione Misje: Polowanie na Smoki jest moją ulubioną misją oraz Dwór Irdorath(cały szósty rozdział) chociaż jak pierwszy raz przechodziłem to Dwór Irdorath był nielubianą misją ale spodobał mi się ten dwór
Nielubiana Misja: Tą misją jest zdobywanie wiadomości o rudzie z kopalni dla Garonda nie lubię tak latać w jedną stronę i spowrotem .
Sutir:
Ulubiona Misja:Polowanie na Smoki przy okazji ponownie zwiedzam gornicza doline i fajnie sie bawie z jaszczuroczlekami no i dojscie do zamku w gorniczej dolinie
Nielubiana Misja:Zdobywanie wiadomosci o rudzie dla Garonda
Kiedy wreszcie zaczniecie należycie argumentować swoje zdanie? Albo robicie to jednym zdaniem albo wcale - ARGUMENTACJA! [bela]
Uchiha Sasuke:
Najbardziej lubie misje z orkowyni oddziałami na terenie khorinis a najbardiej nie lubie szukania ekip górniczych
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej