Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Cienie
Wrath:
Jak dla mnie cienie są używani jako mięso armatnie lub szpiedzy który robią zwad (misja z jajami pełzacza itp.)
lub okradają inne obozy (jak wiemy Rączka jest świetnym złodziejem). Moi poprzednicy mówią że cienie robią brudną robotę i mają racje, ale oprócz tego wykonują bardzo ważne zadania np.Jan który jest szefem starej kopalni o ile pamiętam był cieniem. Oczywiście większość zadań to przynieś, podaj, pozamiataj jak w życiu,
Ken'Udz:
Moim zdaniem cienie są rodzajem lekkiej piechoty Starego Obozu. Myślę iż są oni odpowiednikami nowicjuszy w obozie sekty i szkodnikami w Nowym Obozie. Lub są to kopacze, którzy nauczyli się walczyć
bronią. Mogą to też być zasłużeni dla Starego obozu kopacze. Tak szczerze powiedziawszy nie zastanawiałem się nad tym.
canis:
moim zdaniem są to podwładni Magnatów. Zostając Cieniem w Gothicu dostaje się to zadanie o dowiedzeniu się co się dzieje w obozie sekty. Są tzw. tania siłą roboczą, marionetkami w rękach magnatów. Takie jest moje zdanie :D
Pozdrawiam
Kjamilex:
Mim zdaniem Cienie to są po prostu tacy jakby ,,nowicjusze Starego Obozu", czyli najniżsi rangą członkowie obozu. A co do ich zadań, to raczej ,,przynieś, podaj, pozamiataj" . Poza tym prawdopodobnie są pierwszą linią ataku podczas bitwy( mięskiem armatnim).
ÂŁukasz425:
Moim zdaniem cienie to ministrażnicy zobaccie Diego jest Cieniem a na początku gry sprowadził mnie do Starego Obozu najważniejsi Cienie to Diego,Fisk i Dexter chociaż dwaj ostatni są też sprzedawcami ale też warto pomyśleć o Cavalornie mieszka on za obozem a jest Cieniem więc żecz biorąc Cienie wykonują różne
zadania których strażnicy nie mogą robić bo muszą przebywać w obozie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej