Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Cienie
Chabacik:
Jak myślicie jaką rolę pełnią cienie w starym obozie. Może i niektóre cienie coś robią takie jak Fisk czy Dexter, ale reszta?. Co o tym sądzicie
Zapraszam do postowania
Elrond Ñoldor:
Cienie, wedłóg mnie, sa to kopacze którym sie troche powiodło. Dorobili sobie, nauczyli sie walczyć, aż wreszcie doznali zaczytu wstąpić w szeregi Starego Obozu stając się takjakby żołnierzami. Ale jeśli nie było żadnych wojen to cienie zaczeły zajmować sie handlem, robić jakieś małe zadania, ogólnie działać na rzecz społeczeństa. Tak, cienie to są tacy "wpływowi obywatele" obok "drobnych mieszczan" czyli kopaczy.
milten ak:
Witam !!!
Cień ... hmm .... szczerze nigdy nie zastanawiałem się nad ich znaczeniem ale oni mogą być kimś w rodzaju posłańców ... " Ej Dexter chodz tu Dexter idz tam zanieś to jemu , przynieś mi to itd itp "
Istnieje również 2 znaczenie jeśli by doszło do buntu w starym obozie to może i oni musieli by go zdławić
3 znaczenie będzie chyba najbardziej prawdopodobne są czymś w rodzaju KAPO ktoś podburza kopaczy to cień natychmiast melduje o tym strażnikom . Może i dlatego to włąśnie nazywa się ich cieniami
Ale fajnie za 1 zamachem udało mi się wytłumaczyć 2 pojęcia słowo cień i do czego oni służą hehe ....
pozdro milten ak
Astarth:
Po co wymyślać niestworzone historie o cieniach skoro w grze wyraźnie jest powiedziane, że pod opieką Gomeza wykonują pomniejsze zadanie, którymi nie mają czasu zajmować się strażnicy..
Casano:
Moja opinia na temat cieni jest następująca, a zarazem prosta. Cienie są jakby "oddziałem", który wykonuje całą brudna robotę dla swojego króla w tym przypadku pana Gomeza. Niestety strażnicy w SO, myślą że są tak dobzi że nie muszą już nawet kiwnąć palcem, dlatego wszelkiego rodzaju zadania zlecają cieniom, które jak pachołki je rozwiązują. Podsumowując cień jest osobą, która wykonuje zadania od tych z "góry"
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej