Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Gra się nie włącza

<< < (3/4) > >>

matys155:
Czrny ekran miałem gdy posiadałem strarą karte graficzną ATI 9250 i 512ram teraz mam nVidę 7600GS i dokupiłem następne 512=1024mb ram.Jeśli chodzi o kartę to widziałem ludzie na gorszych grają na youtube.com jest krótki filmik. Chłapak na P III(niepamiętam Ghz), 256mb ram i Gf MX 4 chyba grał w G3 cieło strasznie. Textury (jeśli się niemyl) pozmieniały się dziwiwnie np. niebo było czarno-białe, wody niebyło widac

dzięki IsentoRGothic działa tylko jest drugi problem jak podłoże  w grze i nie tylko jest czrne  albo go troche widać czy jest na to jakas rada może da  się cos w ustawieniach zrobic???

matys155:
Dzięki za pomoc IsentoRHothic działa tylko jest drugi problem:gdzie nie gdzie podłoże i  domy tj. prześwituje albo jest czarne czy jest na to jakas rada moze w ustawieniach ??

Respev:

--- Cytuj ---Mam oryginalnego Windowsa XP profesional. Jak zrobisz format to po prostu wpisujesz kod i wszystko chodzi ok.
--- Koniec cytatu ---
Tak, jasne. Przeczytaj najpierw czym jest licencja OEM, a dopiero pisz głupoty  

--- Cytuj ---A ty masz 1GB RAM 2.6GHz i ci nie działa??
--- Koniec cytatu ---
A co ma do tego sprzęt?

Następnym razem radzę dokładnie czytać wymagania gier. Prawie każda gra już WYMAGA SP2, ale niestety większość użytkowników komputera nie instaluje servicepacka, bo uważa, że to nowość (tak, właśnie, szkoda tylko, że ta "nowość" została wydana we wrześniu 2004) i na dodatek, że zawiera zbędne śmieci, czyli łatki bezpieczeństwa i unowocześnienia standardów w systemie.

--- Cytuj --- podłoże w grze i nie tylko jest czrne
--- Koniec cytatu ---
Jakie sterowniki? Proszę podać wersję. Przypuszczam, że może być to problem przegrzewającej się karty graficznej. Lekartwo? Zmniejsz detale.

matys155:
karta ma 42*C. Zmniejszałem detale

Maksous:

--- Cytuj ---Tak, jasne. Przeczytaj najpierw czym jest licencja OEM, a dopiero pisz głupoty wink.gif  
--- Koniec cytatu ---

Jest licencja i wszystko. Poza tym nie wyświetla się problem z nielegalnym windowsem tak jak za czasu mojego starego Windka poza tym mam dokumenty.   Więc nie gadaj mi tu głupot.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej