Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Gra się nie włącza
Respev:
Przecież to może byc spodowodowane windowsem bez SP2, ewentualnie błędami w rejestrze, które można naprawić pierwszym lepszym programem. Właśnie tak można rozpoznać ludzi, którzy nie mają oryginalnych windowsów. Gdy się robi format, trzeba potem zaktywować system, dzwoniąc do Microsoftu (ludzie z piratami raczej tego nie wiedzą i wymądrzają się pojęciem "format"). A może nie zauważyłeś, że niektórzy nie potrafia sformatować i zainstalować od nowa windowsa? Koszt takiej usługi w pierwszym lepszym sklepie to 50-100zł. Najlepiej powiedzieć "zrób format", a potem przy jakimś problemie znowu format i tak w kółko, a po miesiącu wychodzi, że wydało się na to 1000zł.
matys155:
Windowsa mam orginalnego niedawno instalowałem bez SP (wcześniejszy windows sie połamał) a odnośnie jaki to program którym moge naprawić błedy w rejestrze.
Isentor:
--- Cytat: matys155 ---Windowsa mam orginalnego niedawno instalowałem bez SP
--- Koniec cytatu ---
Proponuje ci odpalić aktualkę systemu niech ściągnie sp 1 a następnie sp 2, możesz ściągać dalej ale nie trzeba ponieważ z service pack 2 gra powinna zacząć działać.
Maksous:
Respev!!!
Mam oryginalnego Windowsa XP profesional. Jak zrobisz format to po prostu wpisujesz kod i wszystko chodzi ok.
Matix:
Ja mam ten sam problem. Normalnie instaluje grę, włączam, pojawiają się reklamy typu Piranha Bytes itp. a po reklamach widze tylko czarny ekran, a muzyke słysze. Mam Xp SP2 i wszystko wporzo. Mam 512 RAM 1.5Ghz.
Mój Kolega ma 512 RAM 2.3GHz i mu działa. I przycina się, ale tylko troche.
A ty masz 1GB RAM 2.6GHz i ci nie działa?? No rozumiem, że mi może nie działać ale tobie ? Mi sie wydaje, że to coś ma związek z monitorem albo z kartą graficzną(ale karte masz nie najgorszą).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej