Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Gra się nie włącza
matys155:
Witam!
Mój problem jest następujacy:mam GeForce'a 7600GS 1GB ram i P.4 2.6 Ghz. Gdy zainstalowałem Gothic'a 3
(bez żadnych problemów). Zaś gdy go odpaliłem pojawił się gothicIII.exe wyślij błąd do firmy windows lub nie wysyłaj. Na wcześniejszej karcie po odpaleniu Gothic'ka pojawiały sie reklamy typu JoWood Pirancha Bythes itp. a pózniej czarny ekran i muzyka najprawdopodobniej było to spowodowanie brakiem pixel shader 2.0 ale teraz na GF mam 3.0 pixel więc od czego to mozę być.
THX z góry
Nie nazywa się tematu "Problem" - DODO
Maksous:
O ile dobrze sie orientuje to gothic potrzebuje dużo ramu. Ty masz 1000 a jeśli chcesz żeby wszystko było ok musisz mieć 1500. Bo ja np mam nvidie 6600 LE i mam 1500 ramu a gothic mi chodzi na średnich. Albo może masz coś poprzestawiane. A jak nie to przeinstaluj gothica.
matys155:
jeśli chodzi o grzebanie to w grze niegrzebałem może to od tego ,że mam nową kartę graficzną i mozę nie jest do końca dobrze skonfigurowana i od tego ,że mam nowego win xp z 2002r. bo wcześniejszy sie połamam xD odnośnie ramu na niektórych forach gracze piszą że im już od 1Gb ramu gra chodzi więc wątpie żeby od tego wyskakiwał błąd. Ten błąd to dokładnie raport systemu windows.
Respev:
Maksous, tak na przyszłość - jeśli nie jesteś w temacie, nigdy nie radź nic nikomu. Tak do założyciela tematu, jaki windows? XP z SP2/SP1 bez SP?
Maksous:
Jestem w temacie bo miałem już różne problemy z gothiciem.
To co mówiłem o grzebaniu to chodzi mi o plik wndowsa. Nie wiem kiedy robiłeś format jak było to dawno to już najwyższy czas. Proponuję także poszukać na innych forach i poszukać czy ktoś miał taki problem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej