Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

PB po prostu chciała to zrobić jak najszybciej

<< < (2/3) > >>

Onar:
Tak troche w tym racji.Budowle są takie same i mało pięknych krajorazów.Mogli tez powiększyć ten cały swiat, bo przecież Myrtana to "kraj".A postacie to tez są do kitu.Zrobili łyse pały i sie cieszą(przepraszam za wyrażenie).Laresa również zrobili na "odwal sie" w ogóle nie podobny do tego z gothica 1 i 2.

P.S Na ich miejscu podzieliłbym gre na rozdziały bo jest jakaś taka nieuporządkowana fabuła.

Dante:
Jakby nie było domy mieszkalne w okresie Gotyku w większości miast były identyczne... Dobra to odpowiadamy :)

II Może dlatego ich jest jak na lekarstwo że orkowie je zabili żeby ludzie sie nie rozmnażali :) Najczęściej kobiety wsytępują w Nordmarze. Co może w 70% potwierdzić moją tezę.  

III Co do miast nie oszukujmy sie.. chyba każdy był lekko jak nie totalnie zażenowany wielkością miast. Tak na bitą sprawę to jedyny port znajdował się w vengardzie ,który orkowie zniszczyli podczas ataku ze swoich galer.

VI Nie mów chop zanim jeszcze nie przeskoczysz. Może ważną rolę Xardi odegra w dodatku bo wkoncu plyniemy na te wyspy poludniowe.

kubason:
Skąd wiesz że w dodatku płyniemy na wyspy południowe, a nie za góry. To nie potwierdza w 70% twojej hipotezy bo na Varancie też nie ma dużo kobiet tylko parę tancerek. A byłeś chociaż w Vengradzie, jeśli gdzieś tam zobaczyłeś zrujnowany port od wojny to mi powiedz na gg

Dante:

--- Cytat: ..::Bezimienny::.. ---Skąd wiesz że w dodatku płyniemy na wyspy południowe, a nie za góry. To nie potwierdza w 70% twojej hipotezy bo na Varancie też nie ma dużo kobiet tylko parę tancerek. A byłeś chociaż w Vengradzie, jeśli gdzieś tam zobaczyłeś zrujnowany port od wojny to mi powiedz na gg

--- Koniec cytatu ---

Jakbyś czytał zapowiedzi G3 to była mowa o Wyspach Południowych więc sie domyślam. A tą odpowiedzią z Varantem mnie zaintrygowałeś. Ale mam pomysł Beliar kazał im zabić kobiety by asasyni sie nie rozmnażali. W głupocie ludzi bóg zła to wykorzystał by wyeliminować tą rase stworzoną przez Innosa. A co do portu w G2 jest mowa o porcie Vengardzkim.

DeadFish:
Przy robieniu G3 górę wzięła kasa. Wiadomo, że najlepiej jest wypuścić grę w okresie przedświątecznym, bo wtedy zarobi się najwięcej kasy. A czy nikt się jeszcze nie dowiedział, że jak się zrobi naprawdę dobrą grę, to ona zawsze się sprzeda? Wszystko w G3 jest ok, poza totalnie schrzanionym silnikiem gry. Chłopaki z PB daliby sobie ze 2 miechy na optymalizację kodu i byłoby świetnie. No i Vengard...spodziewałem się ogromnego miasta tętniącego życiem, miasta tak dużego że co chwilę bym się w nim gubił...miasta pięknego. Co dostałem? Zapyziałe ruiny z chmarą orków na czele.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej