Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Mój pomysł na G4

<< < (3/3)

Ken'Udz:
Moim zdaniem to G4 by był nawet fajny nawet w takim wydaniu.Była by to czworologia ( trylogia- 3 części).
Zawsze mażyłem, żeby uczestniczyć w jakieś naprawde wielkiej bitwie.Tylko boje się jakie byłyby wymagania!!!!.

P.S. ÂŻona Rhobara 2 została chyba zamordowana, gdyż ktoś przeciwko nie spiskował i wrobił Lee.

MeGorT:

--- Cytuj ---jak możnabyło by zabić żonę rugara 2 jak on chyba w piewszej części gothica sprzedał ją gomezowi za rude??
--- Koniec cytatu ---

Nie rugara tylko Rhobara, a pozatym jego żona została zabita opowiada nam o tym Lee w Gothicu I jak to Szlachta wrobiła Lee, że to on zabił żonę, a tak naprawdę zrobiła to szlachta która była zazdrosna o to jak król dobrze cenił sobie najemnika z Koloni. I od wieloletniej służby Lee od kary śmierci uratowało go tylko zesłanie do Koloni...

--- Cytuj ---Tu małe sprostowanie. Już w G1 orki były "cywilizowane". NIewiem czy wiesz, ale miały nawet miasto-wioskę  . O! I świątynie sobie nawet zrobiły, skubane! A widziałeś kiedyś, żeby gobliny "zbudowały" coś bardziej złożonego niż ognisko? One nawet nie potrafią mówić, więc dziwne byłoby, gdyby nagle zostały oświecone i zaczęły pisać książki i grać koncerty w klubach
--- Koniec cytatu ---

Krokusie, ale LONYSARDOWI chodziło o to że w Gothicu III Orkowie miały swoje miasta, załatwiały interesy były w pełni rozumne jak ludzie, a w poprzednich sagach nie byli aż tak rozwinięci....

Tak pozatym, nie sądzicie że trochę nie za wcześnie jak na następną odsłonę, oczywiście pomysły mogą być ale nie ma w tym żadnego sensu gdyż to jeszcze Gothic III nie jest do końca dopracowany, pozatym i tak wolę mody do G1 i G2 ( Mroczne Tajemnice ) i następnych częśći nie trzeba, chyba że taka że wszyscy bohaterowie zgineliby i nawet sam bezimienny i ta Czwarta część ukazywałaby schyłek życia głównych bohaterów...

kupa:
A może coś takiego:
rozdział 1 - gramy Lee i napier****my się na Varancie
r. 2 - gramy Rohbarem I
r. 3 - gramy Haran Ho
r. 4 - nie mam zielonego pojęcia (sami dopiszcie)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej