Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Skąd wasz nick?
DJ Szoszo:
Mój nick się wziął z czasów partyzanckich kiedy to źli <nie podaję narodowości> rabowali wieś określająca się jako "Najdłuższa wieś w Polsce" położoną na południu polski w średnich partiach gór... Dobra przejdę do konkterów! Mój nick wziął się właściwie od imienia Obywatela Sierżanta plutonu (nie pamiętam jakiego). A cyfry (w nicku) wzięły się od pierwszych cyfr z początku mojego pierwszego numeru telefonu.
A tak naprawde: Nick jest od mojego imienia.
Sory wybitni moderatorzy na głupoty w poście, ale raz (pierwszy i ostatni) sobie na to pozwoliłem.
Selene:
Zakładając konto jakiś nick musiałam wpisać, a ten był pierwszym jaki mi przyszedł do głowy. Ponoć pierwsza myśl jest zawsze najlepsza. ; )
Marcivo:
Jako, że mam na imię Marcin, a chciałem mieć 'imiennopodobną' ksywkę pomyślałem chwilę i wyszło Marcivo. No i tak już zostało.
Ancient God Ra:
Ja to natomiast zawsze interesowałem się mitologią :D A najbardziej zawsze mnie fascynował Ra. Więc i taki nick mi pozostał.
Arisa:
Szczerze mówiąc, mój nick wybrałam spośród listy kilkudziesięciu imion elfów, znalezionych przez koleżankę na stronce poświęconej tym stworzeniom.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej