Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Skąd wasz nick?
Tiw:
Na gothic.ilife.pl mój nick to Kerth tutaj miało być podobnie ale już był zajęty spróbowałem kilka innych nicków też były zajęte i zaczołem przeglądać poradnik z G III i zobaczyłem zdjęcie orka nad którym widnieje napis Elitarny Wojownik i takiego już mam nicka.
Hagen13:
Ja wcześniej miałem nick:lordhagen,ale to szpetnie wygląda,więc chciałem zmienić na Hagen,ale taki ktoś był już zarejestrowany na forum więc do Hagen na końcu dodałem mój wiek.To tyle.Pozdro
Burzum:
Ja pisze tak swoj nic gdyz tak w szkole mnie nazywaja, a nazwa sie wziela z tad ze slucham muzyki metalowej i jednym z moich ulubionych zespolow jest Burzum i tak zaczeli mnie nazywac. Slowo oznacza w jezyku skandynawskim ,,Ciemnosc" Mroczny...
Altair:
Mój nick po części wziął się z gry Assassin's Creed. Z początku wymyśliłem nick Altahir, jednak coś mi to słabo brzmiało, więc zapożyczyłem Altair z tej właśnie gry ;). Myślę, że jest to nick krótki i łatwy do zapamiętania, no i może określić charakter (przynajmniej skojarzenia, no i jeśli się zna wspaniałą grę Assassin's Creed).
r4d00:
Mój nick wziął się od mojego imienia Mam na imię Radek ------> Rado. Więc zamiast dużej litery R wstawiłem małą (lepiej wygląda xD) ; zamiast litery A wziąłem 4 ( jak wiadomo A to 4 ); D pozostało bez zmian; a O zmieniłem na 00. W końcu wyszło r4d00 Na razie nie spotkałem się żeby ktoś miał taką ksywkę na Sieci.
Pozdrawiam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej