Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Skąd wasz nick?

<< < (16/51) > >>

Sephiroth:
Skąd się wziął mój Nick chyba każdy wie (jak nie , to pochodzi on z filmu i gry Final Fantasy).Miałem ja dużo nicków,  oj miałem. Zaczęło sie od Vadera915, potem był Cichy(moje nazwisko   ) , Suchy, Vergil, aż ma końcu, po obejrzeniu  filmu postanowiłem przybrać imię mojego ulubionego bohatera  

Adanos7:
Mój nick wziął się jak wiadomo z Gothica, ponieważ polubiłem magów wody, a poza tym trzeba mieć jakiś nick. Tak samo jestem zalogowany na naszym szkolnym forum.
A cyferkę dopisałem, bo samo słowo Adanos było już zajęte, tak padło na 7(nawet lubię tą cyfrę).

Serafin_Gothic:
Mój obecny nick składa się z 2 części. Pierwsza część - Serafin - została umieszczona w nicku z powodu rozwijającego się zainteresowania aniołami. Druga część - Gothic - tutaj nie muszę już nic wyjaśniać :D

Rakbar Nasard:
A mój nick wziął sie z tąd że lubie orków. Lubie szczególe Orków Szamanów ponieważ są bardzo potężni i silni. A czemu Orc a nie Ork bo było zajęte a poza tym fainie brzmi  .

Pozdrawiam wszystkich

Kjamilex:
A ja tak myślałem nad swoim nickiem:
,,Mam na imię Kamil. A zdrobnienie od tego to Kamilek." Pokombinowałem trochę i wyszło Kamilex. Kiedyś, wpisując nick, przez przypadek napisałem Kjamilex. No i tak już zostało ^^

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej