Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Skąd wasz nick?

<< < (15/51) > >>

Akil:
Ja mam nick od farmera z Gothica, Akila. Nie wiem dlaczego ale go po prostu lubię, lecz zamierzam zmienić na La Valrro. Zmodyfikowany nick z generatora :).

Stierlok:
Mój nick wzioł się z bodrze wam znanej(mam nadzieje) gry S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl. był tam taki ziom co sie nazywał Stierlok i mi się to spodobało więc postanowiłem sobie że napisze taki nick właśnie tutaj

Bela:
Ja ma nick w pełni oryginalny, nie pochodzący z filmu, gry czy książki albo - co gorsza - gwiazdy popu. Mój nick ma co najmniej 70 lat, bo z tego co mi babcia opowiadała to mój dziadek też był bela :) odziedziczyłem go w spadku po ojcu, który był tak nazywany po swoim ojcu (a moim dziadku). Mój syn tez pewnie bela będzie.  Oczywiście belunio to tylko forma zdrobniała od bela, przeważnie używana przez dziewczyny. Nick pochodzi oczywiście od nazwiska - Belczyk

BeluNiO

Anmarius:
Hmm, kochany Travis   (lol), postanowił dać Wam historię swego nicka albo i paru   Otóż, najpierw logowałem się na głupich forach internetowych, pod różnymi nickami, to Ziemuś, to jakieś tam inne... W końcu znalazłem sobie humorystyczny nick, który brzmiał i brzmi " Pułkownik Bandzioch " xD  Po jakimś czasie, postanowiłem wymyślić jakiś inny nick. No i, z niewiadomych przyczyn, powstał nick Travis. Gdy go wymyślałem, nie wiedziałem, że jest to amerykańskie imię, ale tego nicka nie zmienię i przy takim pozostanę - przynajmniej na tym forum ;)

Pozdrawiam,
Saverance.

Canis:
Canis - No większość znających mnie ludzi wie ze mym ulubionym zwierzęciem jest pies. Canis Familiaris czy coś oznacza pies domowy, Canis Lupus jest to wilk, a dodając jeszcze jedno lupus wychodzi wilk szary. No i dochodzimy do sedna sprawy. Od Canis Familiaris odejmując człon familiaris który oznaczać może domowy lub familijny wychodzi samo pies. Drugie tłumaczenie to, to iż wilki sierści są koloru szarego lub wchodzącego w szary, a wilki należą do rodziny psowatych. A więc wyjmując kolor lupus od Canis lupus wychodzi Canis. a napisałem jeszcze o Canis lupus lupus ponieważ drugie lupus w wyrażeniu oznacza szary, Więc żeby tak wyjaśnić. Trochę zagmatwane, jednak najbardziej logiczne jest wyjaśnienie pierwsze.

Z Poważaniem Canis

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej