Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Skąd wasz nick?

<< < (14/51) > >>

Lord Londius:
Co tu dużo będę muwić !!
Ja też swój nick mam z nazwiska , w szkole znany jestem jako LONDI a mój BRAT jako LONY
Mogli by na mnie mówić tak samo ale niema czegos takiego że dwóch kolesi ma ten sam nick !!
Także LONYSARD to mój brat i tak jak on pozmieniałem troche w niku by brzmiał średniowiecznie          

Wsumnie to mam jeszcze dwóch braci      i siostre  

Sir Lonnort:
Cuż pod rząd ale dobra ,jestem Bratem i Lorda Londiusa i LONYSARDa .
Tak jak oni wziałem swoją nazwę od tej w szkole ( Lonnort )która pochodzi z nazwiska     .
Jam jest ten co ma 13 lat i jest opisany w dziale Rodzeńctwo .

A imie jego 44:
A ja pewnego razu przypomniłem sobie że kiedys w tv chyba słyszałem a imie jego 44 i zapragnołem sie dowiedzieć skąd to jest troche to trwało chociarz gdy w necie wpisze sie a imie jego czterdzieści i cztery odrazu wyskakuje tylko ja tego nie wiedziałem mój nick jest z dziadów zdajesiek czesc 4 mickiewiecz pod liczba 44 podobno ukrył osobę która wyzwolic ma naród polski podobno chodzi tu o samego autroa bo jak sie jakoś wedlug kabały czy czegoś odczyta adam  to wychodzi 45 tylko ze niby koleś (mickiewicz) nie wiedział że pierwsza litera liczy sie za 1 czy jakoś tak i wyszlo mu błędnie 44 ale w ten sposób interpertacji to se możemy każde imie dać ale to jest tesz fajne że tak naprawdę nie wiadomo o co z tym 44 biega a właściwie o kogo ale mi sie nick podoba i ma na swój sposob swoja historie " z matki obcej krew jego dawne bohatery a imie jego 44"

Arti:
Z początku miałem nick RTW-25, ale tak jakoś mi się nie podobał... Więc wziołem, zrobiłem nick od mojego imienia ( Artur ) i wychodzi Arti. Mogłem też zrobić nick od mojego nazwiska i odziedziczyć go po ojcu i dwóch braciach, ale 4 Kempesów to trochę za dużo.

PS Kempes od nazwiska Kępka ( kępka trawy     jak czasem mówią    )

Cronnoss:
Mój nick wynika z nazwy jednego z magów wody Cronosa.
Jest on obecny w gothicu 1, gothicu2 NK oraz w gothicu 3 (koło świątyni ben sala na pustyni)
TO jest mojm zdaniem najleprzy mag wody zna sie na handlu  i nie wścieka sie o stare sprawy.

Pozdro dla wszystkich.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej