Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Skąd wasz nick?
MeGorT:
A więc tak:
Jak sami niektórzy wiecie posiadałem kiedyś nick: Najemnik Gorn 15. Nie był on zbytnio oryginalny więc postanowiłem go zmienić. Jednak na Forum wtedy był problem ze zmienianiem nicków. Dlatego poprosiłem administratora o zmienienie dla mnie nicka. Spytał się mnie jaki chcę. Myślałem długo. Na początku chciałem zostać przy tym samym tylko bez 15. Chciałem zostać przy nim gdyż bardzo lubiłem Gorna. Ostatecznie postanowiłem wymyślić coś oryginalnego więc wymyśliłem MeGorT:
Oznacza to:
Me-- skrót od Mes. Kumple tak na mnie wołają.
Gor-- skrót od Gorn.
T-- Together. Po polsku oznacza Razem.
No i tak pozostało.
Burzum:
Ja swój nick wziołem od zespołu bleck metalowego, który lubie.
Nazwa ozanacza po staronorwesku ciemnosc. Oraz wszkole tak mnie nazywaja (trzeba wymyślać tak aby sie nie meczyć bo myślenie szkodzi zdrowiu)
Prosiłbym jednak o nieco dłuższe posty. [Arthas]
Moczar:
Ja jestem znany również jako La-Tos, a nick wymyśliłem przy rejestracji. Hmmm... może to i nic szczególnego, oraz ciekawego, lecz zajęło mi to całe 3 min Za dużo myślenia jak na jeden raz. Poza tym wzorowałem się lekko na przezwisku mojego kolegi Owczar, mam nadzieje że nie poda mnie do sądu za łamanie praw autorskich
LONYSARD:
Ja z wymysleniem swojego niku niemiałem problemu żadnego , bowiem jestem znany jako LONY a ponieważ to strona o Gothic który jest takim Fantazy dodałem skród SARD żeby fajnie brzmiało ,
a LONY wziołem od swojego nazwiska - "Lonser" [ proste ]
Rethon^^:
Mój prawdziwy nick to Rethon - nie mam takiego na forum bo zapomniałem hasła i mam problemy z jego odzyskaniem.
Każdy szanujący się fan Gothica wie że wziąłem go z Gothica II :) Od ÂŁowcy Smoków znajdującego się w zamku w Górniczej Dolinie ^^
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej