Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Skąd wasz nick?

<< < (12/51) > >>

KrokusM:
Hmmm.. Sprawa mojego nick'u to dość głupawa historia ale co tam, opowiem.

To było w poprzednie wakacje. Razem z dwoma kuzynami wybrałem się na "wyprawę" na skocznie w Karpaczu. Kuzyni już po 18-stce, dowody w kieszeni więc sobie zakupili złocistego prowiantu na drogę, żeby ich pragnienie nie dopadło  . No i jak się zmęczyliśmy wchodzeniem po stoku, to zrobiliśmy mały postój w cieniu drzew. Kuzynostwo zaczęło sączyć w milczeniu zawartość aluminiowych puszek. Ja, jako że zawsze lubiłem tą zawartość wyżebrałem od nich po łyku  . Ale im wcale się nie chciało iść dalej, więc jako że zatrzymaliśmy się przed jakimś osiedlem, postanowiłem się rozejrzeć. Spodobała mi się taka jedna chatka, więc podszedłem bliżej i patrzę jaka to ulica.. A tam jak byk KROKUSM!!  Zawołałem kuzyna, żeby mu pokazać tak idiotyczną nazwę ulicy. On podchodzi, patrzy i zaczyna się ze mnie brechtać. "Ty czytać nie umiesz? Od kiedy Krokus III to KrokusM?" ja już zdezorientowany przypatrzyłem się bliżej- rzeczywiście! Coś mi się popierdzieliło i wyszło M zamiast III. Kuzyn robił se ze mnie jaja że niby się upiłem tym piwkiem co mi dali łyka, i odtąd mnie nazywa Krokus. A mi się to spodobało i tera takiego nicka używam.

Prawda że głupie   ?

Chudy:
Mój nick wziął się z tego, iż moja siorka wraz z kuzynem mówią na mnie 'Chudy' ponieważ moja postura może na to wskazywać. Ale nie jest to pierwsze konto o takim nicku, miałem już bagatela 4 konta o tym lub podobnym nicku, takim jak Chudy Lord [Jego używałem głównie na Forum gry internetowej www.ogame.pl ale jakiś miły kolo z Rzeszowa podebrał mi konto bez mojej wiedzy, przejął także moje konto email i kilka innych..]
Ubolewam nad tym gdyż to konto miało aktywnych 701 postów... No był też Chudinho, ale jak widzicie wszystkie nicki są w jednej tematyce, a teraz już poszedłem na łatwiznę i nadałem sobie nick taki jak widzicie, czyli bez żadnych udziwnień poprostu wróciłem do pierwotnego stanu, czyli Chudy...

P!onek:
Ja mam taki nick od poprzednich wakacji. Byłem w Turcji ze szkołą. W czasie drogi (autokarem, więc strasznie długo :D ) koledzy z nudów zaczęli grać w szachy. W pewnym momencie była dosyć trudna sytuacja na "polu bitwy", wszyscy byli tacy zamyśleni, a ja w pewnym momencie wyrwałem się i wrzasnąłem "bij piona!" :) Od tamtej pory niektórzy znajomi tak na mnie mówią :D

Garfild:
Mój nick wziął sie z filmu , w którym głównym bohaterem jest "Garfild".

Fajny, duży, śmieszny kociak xD.  

Nazwa przypadła mi tak do gustu że postanowiłem pod takim nickiem się zarejestrować.
Zmieniłem tylko nazwę zGarfield na Garfild

Pozdro ; ) koledzy z tawerny xDDDDD.

Hakuś:
A swojego nicka sam wymyslilem :) jakies 5 lat temu, mialem hmm 11 lat chyba ;) i chcialem byc hakerem (tak, 11 latek hakerem ^^). Pierwsze co to onet.pl i czat, chcialem zalogowac sie jako haker, ale niestety zajete bylo, wiec po 10min myslenia, dodalem literke N i wyszlo Hakner :) i tak sie trzyma do dzis :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej