Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Skąd wasz nick?
Dracom:
Jak się Aora wpisała, to ja też:). Ja posiadam dwa, jednak jednego tylko używam: Dracom. Kiedyś byłem totalnym spamerem, ciągle dostawałem ban itd. Zawsze zakładałem nowe konto. Wreszcie wpadł mi do głowy mroczny nick Dracom . Od czasu gdy go mam, na żadnym forum nie dostałem bana. Więc pozostałem na tym nicku.
P.S Nie wiem dlaczego, ale ,,Dracom" kojarzy mi się z ogniem i nekromantą. Może ktoś mi to wyjaśni?
Xingu:
Moje nicki mają dłuuuuugą historię ^^
Zaczęło się dawno dawno temu jak będąc w 2 klasie podstawówki zakładałem po raz pierwszy meila i nadszedł czas wymyślenia nicku :P
Byłem pod wpływem Matrixa to Neo ale nie pasował kombinowałem i wyszedł: "boz1"
Jednak po 2 latach uznałem go za żałosny i zmieniłem na coś banalnego: "red" Proste ale mi się nie podobało :/
Burza mózgów z bratem w pokoju iiiii... Chwila zabawy brata z atlasem geograficznym i Xingu :) największy dopływ amazonki dochodzący do rzeki tuż przy ujściu :)
Parcival:
Elo mój nick wziął się oczywiście z gothica ...gothica 2 kiedy wybieramy się do GD<Górniczej Doliny> rozmawiamy z Galrondem i potem idziemy do Parcivala po informacje stąd mój nick spodobało mi się to imie czy też nick
Ksardax:
Kiedyś zacząłem się bawić hasłami, oczywiście miałem tez generator imion, i tak siedziałem około godziny i gdy nic nie przychodziło mi już do głowy pomyślałem sobie o Gothic'u. Skoro i tak nie gram w żadne gry, ponieważ czas mi nie pozwala, a ze z Gothic łączy mnie specjalna wieź, zacząłem przeglądać owe imiona i wpadłem na taki pomysł żeby zmodyfikować istniejące już imie Xardasa. Same te nazwy były mi potrzebne a żeby zmienić mój stary nick, który postanowiłem zlikwidować ( wymazać definitywnie z obiegu ) i rzeczywiście udało się. Nie było wcześniej takiej nazwy nigdzie. Z łatwością zdobyłem w nazwie konto na gmail, hotmail l i yahoo i tak już zostało. Poza TYM to był strzał w dziesiątkę, bo żaden generator nie dałby mi podejrzewam takiej satysfakcji jak stworzenie właśnie tego nicka.
Poszukiwacz:
Mam różne nicki w różnych miejscach-
Poszukiwacz-często na forach o gothicu, pochodzi od 2 rzeczy: lubię znajdywać błędy w grach("poszukuję" ich) oraz lubię poszukiwaczy z G.
Riddle-to najczęstszy mój nick, mam go prawie wszędzie, pochodzi głównie nie tak jak myślicie od Harrego, ale od mojego charakteru. Skryty, tajemniczy...
Tylko częściowo pochodzi od młodego Toma.
NMDMLM-A to z tego co pamiętam od inicjałów, ale kogo to nie potrafię sobie przypomnieć.Stare czasy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej