Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Skąd wasz nick?
Dydu:
Mój nick pochodzi z lat dzieciństwa, ale wyjawić wam go nie mogę. Jedynie znają go moi koledzy i znajomi.
Garret:
Heh, większość osób które lubią grać w skradanki, od razu skojarzy skąd mój nick (avatar też pomaga). Garret to imię złodzieja, głownego bohatera sagi Thief, którym sami kierujemy. Na moim avatarze jest już widoczne mechaniczne oko, a więc jest to Garret z 2 luib 3 odsłony gry.
Garret
Grison:
Chyba nie musze nikomu tłumaczyć skąd bierze się mój nick. Kapitan Greg to dowódca piratów z Gothic 2 Noc Kruka. Postać ta bardzo mi się podoba. Ma fajny, specyficzny wygląd, a do tego niepowtarzalny zepsuty(ale nie za bardzo)charakter. Do tego podoba mi się to z jakim szacunkiem i z jakim dystansem odnoszą się do niego jego ludzie nawet wtedy kiedy on miesza ich całkowicie z błotem.
(To mój 100 post!!!)
Pozdrawiam wszystkich.
Gonzo:
A no mój nick się wziął stąd, że kiedyś tak mówili na mojego ojca, a mi się spodobał. Może nie jest jakiś rewelacyjny, ale ważne że mi się podoba. Pochodzi oczywiście od nazwiska, na wielu forach mam taki nick, no chyba, że ktoś mi zajmie wtedy biorę drugi zastępczy. Zamiast Gonzo - Gondzio . PzDrO :].
Darken:
Moje nicki zawsze były takie same Darken czasami Darken ÂŁowca
Zaczeło się od tego gdy zaczęłem rejestrować się na forach nie chciałem mieć czegoś banalnego jak Bezimienny czy diego milten więc wymyśliłem Darkena.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej