Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Skąd wasz nick?

<< < (9/51) > >>

Elrond Ñoldor:
Najpierw miałem nick karol91 poniewarz nic lepszego nie przychodziło mi do głowy,
postanowiłem w necie znaleśc cos lepszego i to owoc moich starań - Elrond
odrazu mi się spodobało

mejdej:
Skąd się wziął nick mejdej? Hmm... ciężko mi to stwierdzić. Ogólnie (nie w Internecie) używam dwóch nicków... ****, którego używam częściej wśród kumpli (nie podam  ) i mejdej (którego częściej używam w necie). Jednak powstał już on dobre kilka lat temu... nie wiem - 7 lub 8. Pamiętam tyle, że wymyśliła go pewna osoba podczas pewnej zabawy, której zapewne nie znacie, bo została wymyślona na moim osiedlu  . Więcej informacji jest niestety przede mną utajniona  

Cesc:
Mój pierwszy nick to Diego, potem miałem Vatras, a teraz:

Mój nick wziął się od imienia piłkarza.
Mianowicie Francesca Fabregasa.
popatrzcie:

Francesc

Aora:
Lol ja mam nick Aora. Sama wymyśliłam sobie ten nick, jakieś 3 miesiące temu. Hmm... jestem pewna, że na tym forum nikt niema takiego samego jak ja. Pozdro dla wszystkich fanów Gothica ;). 3majcie się ciepło ;*

Szarleǰ:
No ba... Jak to skąd? Z głowy. Ogólnie wszystkie moje dziwaczne nicki są z mojej dziwacznej (?) głowy. Cała sytuacja wygląda tak: Siedzę sobie na moim pokreślonym stołku, przed wyłapskanym monitorem i gapie się na rubryki dotyczące nicków przy rejestracji. Myślę, myślę, po czym dobieram przypadkowe litery z alfabetu. Oczywiście z tego pomysłu nigdy nic nie wychodzi, tak więc wciąż siedząc gapię się w ten wielki monitor jak ciele w malowane wrota. Sam wiem jak to śmiesznie wygląda, bo rodzeństwo mnie raz przyłapało i nagrało filmik na komórce. I w końcu zaczyna mi coś świtać w głowie. Po jakiejś godzinie wymyślam nick, który każdemu się z czymś kojarzy i zaraz muszę wymyślać nowy... i dlaczego tak jest?... A co mnie to obchodzi. Teraz mam chyba fajny, więc jest całkiem spoko.

Papa  .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej