Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Skąd wasz nick?

<< < (8/51) > >>

Wrath:
Skąd mój nick to bardzo proste od Thralla władce hordy orków z WarCrafta 3 jednego z najlepszych RTS'ów jakie powstały.Thrall był wychowywany przez ludzi, jest też wróżbitą i doskonałym wojownikiem. I tu wychodzi dziwna rzecz orków z WarCrafta lubię a z Gothica nie, może to dla tego że rozwalili i zniewolili Myrthane?

Syriusz23:
Login Syriusz23 utworzyłem z mieszaniny słów Syriusz (nie,nie Harry Potter tylko gwiazda) a 23 to są cyfry bardzo dla mnie ważne. Czasami używam loginu KrzysiuS, od imienia i nazwiska, a czasami Cerberus (przyjaciele mówią że jestem uparty i nieugięty jak strażnik Hadesu).

Sir_William:
Ja przeważnie używałem różnych nicków. Najczęściej pochodziły one z moich opowiadań jakie sobie pisałem. Jeden jaki pamiętam to był Skaligatus. Używałem go na dwócz czy trzech forach. Jednak ciągle używam nick'u alles. Wziął się on z sytuacji dosyć nietypowej. Chodząc po niemieckich sklepach internetowych napotkałem kiedyś taką nazwę Alles II: Die Nacht des Raven. Dobrze brzmiało = alles =. Siłą rzeczy wszędzie go używałem. Przyszedł czas, że załorzyłem konto na allegro.pl. Sam nick alles był zajęty, dlatego dopisałem jeszcze 3. Tak powstał alles3. Dlaczego teraz go nie używam? Jakiś koleś poprostu zajął mi go. Cóż, patrząc na jego profil stwierdzam tyle, że podszył się pod moją osobę podając moje Gadu, miasto. W banerach jakie można sobie mieć w sygnaturze także umieścił pozycje jakie wcześniej wykorzystywałem, czyli: Arka Gdynia Fan, Stronghold 2 Player, Born in Poland, Gothic III  Player. Nie zgłaszałem tego administracji, bo cóżby oni zrobili. Usunęli jego konto? Niech już tak zostanie. Co do Sir Williama, musiałem coś szybko wymyślić. Sir William to jedna z głównych postaci w grze Twierdza II. Stąd mój nick :D

NEFARAIN:
Pozwolicie że się wypowiem gdyż mam nowy nick ? no to jazda  

Nick Pochodzi z gry World Of Warcraft z jednego z bossów instancji BlackWing Lair wprowadzonej do gry w patchu 1.6.0 czy 1.7.0 niepamiętam   bo zaczełem grać w WoWa od 1.8.0 no matter nick może pochodzić także z książki Warcraft Dzień Smoka choć jej nie czytałem   ale scerze powiedziawszy jak to wcześniej DODO powiedział nick może pochodzić jeszcze od przemiany nazw z Nefarius na Nefarain za co THX ziom  

Nordale:
hmmmmmmmm.......... na początku bardzo często zmieniałem nicki, ale ten utrwalił mi się ze...... ściągniętego save'a NFSU   , i tak mam ten obecny nick  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej