Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Skąd wasz nick?

<< < (7/51) > >>

wErNi:
Mój nick powstał od nazwiska... nie powiem, jakie gdyż nie powinno to nikogo interesować ;) Werni wołają do mnie przeważnie qmple z klasy (tak od podstawówki ;). Potem w gimnazjum nick odżył ponownie... Wcześniej na necie używałem nick'a RaVeN, ale przejadł mi się... (Kruczek po polsku ;)) i po prostu wklepałem ten nick tutaj podczas rejestracji :PP

Ret Sam:
Wiem że już tu pisałem ale jak widać mam już zupełnie inny nick.
Ostatnio wymyślałem sobie jakiś nick i wymyśliłem Saturn. Poprosiłem admina o zmianę o taki właśnie nick jednak nie spasował mi gdy już takowy miałem. Postanowiłem porządnie pomyśleś nad nickiem. I kilka wyrazów pisałem od tyłu i wyraz "Master" odwróciłem i wyszło mi Ret Sam. Troszkę go zmieniłem i teraz mi się bardzo podoba.

Laress:
Z kąd sie wzioł mój nick ?    No po prostu ! Kiedy postanowiłem zrobić sobie konto na nowym forum o gothicu , tak se pomysłałem że może by dać Xardas ? Ale że dużo ludzi używa tego typu nick postanowiłem jakiś inny . Na gothic.phx mam nick Diego 123 i nie chciałem powtażać ! Więc trzecia ulubioną postacią z gry był Lares . przez dwa "s" bo  ... aaa za długo by pisać  

DODO:
Mój dość oryginalny nick powstał dwa lata temu. Wymyśliła go moja młodsza siostra, która wtedy miała 2 lata i nie umiała wymówić mojego imienia więc je sobie lekko skróciła  Zaczęła mówić do Mnie Dodo i tak się już przyjęło  Ja tylko powiększyłem litery i wyszedł mój dość niepozorny ale bardzo oryginalny nick

Khaleb:
Moj nick pochodzi od postaci z Gothcia I.O ile dobrze pamietam bylo to najemnik z Nowego Obozu... Mysle, ze dobrze wybralem poniewaz nie widzialem jeszcze osoby o takiej nazwie:) i mi to bardzo pasuje, bo jest to jakis znak rozpoznawczy:) pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej