Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Skąd wasz nick?

<< < (40/51) > >>

Sirius:
Sirius... a bo ja wiem?

Kiedyś wpadło w ucho, no to się używa. A że się przyjęło, to chyba dobrze :)

Azariel:
A ja sobie nick zmieniłem bo miałem kaprys;p. Niedawno sobie go wymyśliłem i mi się podobał a Mieszko było już wg. mnie trochę przegrzane^^

kronos1194:
Nick pojawił się od tak... dosłownie. Gdy tylko kupiłem neta, przy zakładaniu poczty pojawił się problem. Nie lubię jakiś dziwnych nicków. Lubię takie w tym typie jaki mam i od początku wszędzie chciałem mieć ten sam nick. Byłem wtedy na etapie gry w Age of Mythology The Titans. Nawet tapetę miałem ustawioną z tej gdy. Długo się zastanawiałem nad nazwą np ulubionej postaci z jakiejś gry, lub filmu, ale popatrzyłem tak na tą tapetę, na której był Kronos i uznałem, że to to. Z początku średnio mi się podobało, jednak przyzwyczaiłem się, a nawet polubiłem tą nazwę. Praktycznie wszędzie mam tę samą nazwę. Wyjątki, są takie dwa fora gdzie zamiast Kronos mam Vegeta (opcja z ulubioną postacią ^^), konta tak nazwałem, gdy nie bardzo mogłem się przyzwyczaić do swojego pierwotnego nicka (czyli z początku :P )...

Aridan:
Historia mojego nicku jest bardzo krótka poprostu wziąłem moje imię ( Adrian ) przestawiłem 1 literę i wyszło Aridan  B) i mam taki nick.

Hadriell:
Skąd mój nick? A cholera jedna wie tak naprawdę. Sądzę, że stąd iż główny bohater opowiadania, które aktualnie piszę na wykładach na studiach tak się właśnie nazywa. Jest on osobą honorową, dobrą, miłą, kulturalną itd. Jednak ja taki tutaj nie będę. W Marancie, którego wygląd został mi już przybliżony i zostałem do niego namówiony przez jednego żółtego kolesia, będę odgrywał postać całkowicie inną od tego z mojego dzieła. Teraz jestem zdania, że ciekawe będzie porównanie tych dwóch postaci - tej z Marantu i tej z mojego opowiadani pt. "To, co najważniejsze". J
Jednak odpowiadając na pytanie "Skąd wasz nick?" odpowiadam: A cholera jedna wie.

Farewell

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej